Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ahaha lajk!Jučer sam uplatio dvije mise s molbom za odobrenje dekanskog roka,žrtvovao Gospodinu najbolje janje,postio,molio neprekidno dan i noć,pomagao slijepim i slabovidnim osobama,družio se s djecom koja imaju Downov sindrom,nahranio gladne,okupao prljave i pohodio bolesne.
Ovako se pisalo o ISVU sustavu na DVZ 2009.godine.,tekst iz Kameralista,broj 5,sjednica stručnog vijeća Upravnog odjela DVZ-a,autor teksta:Ivana BranilovićPredstavnice,prošlo je više od dva mjeseca otkako si navodno obavijestila uvaženog i genijalnog dekana/pročelnika Koprića o zahtjevu studenata za uvođenjem studomata na studijskom centru za javnu upravu i javne financije.Bilo bi u redu da nas obavijestiš o ishodu toga.Hoće li brucoši u novoj akademskoj godini konačno prijavljivati ispit pomoću studomata ili i dalje pomoću užasno jeftinih prijavnica?Hvala na odgovoru.Moje duboko poštovanje prema radu udruge i nastojanju našeg bivšeg dekana,sada pročelnika,da nam studiranje maksimalno olakša i izvede nas iz kamenog doba.Moj duboki naklon.Obožavam Vas-najbolji ste.
Da, već sam i ja zbrajao novce koje dadoh unazad dvije god, ali - kita! Jer i kad bi se ISVU i uveo, uveo bi se konstitutivnim upravnim aktom, aktom koji nema retroaktivno djelovanja.da smo složni tražili bi povrat novca za kupljene prijavnice unazad 2 godine.
Bili smo tražili izjednačenje u statusu sa Pravnim fakultetom čim su nas pripojili, međutim odbili su našu molbu i studentima druge godine nisu odobrili mogućnost polaganja ispita s jednim nepolozenim ispitom sa prve. To je bilo prije svega par mjeseci. Tako da ako ce se tražit ponovno trebali bi pricakati da počne nova akademska godina jer u ovoj nažalost vec je odbijena.Jel se može organizirati peticija da nam odobre POLAGANJE ISPITA SA DRUGE GODINE, SA JEDNIM NEPOLOŽENIM ISPITOM IZ PRVE GODINE? mislim da se to nikad još nije skupljalo, a pošto je isto odobreno za treću godinu( dakle ispiti s treće se mogu polagati ako je ostao jedan nepoložen ispit sa druge godine) onda ne vidim razlog zašto bi ovo odbili !
Nije da provociram, ofkors, nego me samo zanima što se realno dobiva s tom opcijom? Koji je praktični rezultat te računice?studentima druge godine nisu odobrili mogućnost polaganja ispita s jednim nepolozenim ispitom sa prve.
Podržavam zahtjev za organiziranjem peticije kako bi se omogućilo polaganje ispita druge godine s jednim nepoloženim ispitom iz prve.Jel se može organizirati peticija da nam odobre POLAGANJE ISPITA SA DRUGE GODINE, SA JEDNIM NEPOLOŽENIM ISPITOM IZ PRVE GODINE? mislim da se to nikad još nije skupljalo, a pošto je isto odobreno za treću godinu( dakle ispiti s treće se mogu polagati ako je ostao jedan nepoložen ispit sa druge godine) onda ne vidim razlog zašto bi ovo odbili !
ahahahahahahahahah :luxhello:Jučer sam uplatio dvije mise s molbom za odobrenje dekanskog roka,žrtvovao Gospodinu najbolje janje,postio,molio neprekidno dan i noć,pomagao slijepim i slabovidnim osobama,družio se s djecom koja imaju Downov sindrom,nahranio gladne,okupao prljave i pohodio bolesne.
Mogu li i izvanredni studenti biti članovi udruge; koliko udruga ima trenutno članova?Poštovani kolege i kolegice,
svi studenti studija javne uprave koji žele sudjelovati u radu Udruge studenata javne uprave i učlaniti se u našu udrugu mogu dođi na sastanak Udruge u utorak, 11. prosinca 2012. u 14 sati u dv.9, G10.
Vidimo se,
LP
Članovi mogu biti i redovni i izvanredni studenti, svi su dobrodošli. Udruga trenutno broji 50-ak članova, no nažalost nisu svi aktivni. Svi ste dobrodošli da se učlanite. Voljeli bi prikupiti što više novih članova, voljnih i željnih sudjelovati u radu Udruge. Svi koji ste spremni izdvojiti malo vremena i pokazati inicijativu za bolje studentsko sutra pridružite nam seMogu li i izvanredni studenti biti članovi udruge; koliko udruga ima trenutno članova?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.