AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Udruga: vijesti, aktivnosti i drugo

honey988

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Predstavnici su svi demokratski izabrani u travnju 2011. godine. Dakle mandat im vrijedi do travnja 2013. godine. Svi ste se mogli kandidirati. Kandidature su se dva tjedna skupljanje. Reklamiralo se po faksu. Faks je bio oblijepljen plakatima, po internetu se oglašavalo, tako da molim lijepo nemojte tu ništa stavljati pod navodnike. Mislim da sam bila dovoljno jasna i glasna! I bilo bi lijepo od vas da prestanete jer ne razumijem kak ne shvaćate da studomat dobit nećete jer već studirate, da će studomat dobit samo novoupisani studenti, da je tak uvijek bilo i da će tak uvijek biti kad se uvodi studomat. Koliko god se ja trudila neke stvari objasniti nikad nije dobro. Nikad nitko nije zadovoljan s ničim. Svaka čast pojedincima koji cijene rad Udruge. I znate kad jednom dođe studomat 4 dana prije ispita više se ispit ne može odjaviti, a sad kad je prijavnica lijepo komotno ne odeš na ispit i ispit nisi pao već se piše ko da mu nisi pristupio, a ja kad na Pravnom fakultetu ne odem na ispit a prijavila sam ga, a nisam ga odjavila piše mi se PAD! Pa ti vidi onda. Al otom potom. Svatko ima svoju teoriju. Ja sam obavila svoju dužnost, obavijestila profesora Koprića da ste se pobunili u vezi studomata i svega ostalog i rekao je javit mi se sa odgovorom čim vidi u kojoj fazi je to sa studomatom, al napominjem to za nas starije studente ne vrijedi!!! To će bit samo za novoupisane.

Skeletor

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pohađam redovito predavanja i u travnju prošle godine nisam vidio ništa u vezi izbora predstavnika za oba smjera.Čudni su to bili izbori.Potpuna je laž da filozofski fakultet ne koristi Studomat,za učiteljski nisam siguran.Ako ga i ne koristi sigurno studenti prijavnicu ne plaćaju 5 kuna.Ne postoji ništa "famozno" u Studomatu.Ja ispit ionako prijavljujem kada mislim da sam spreman položiti ga.Ovaj argument za egzistiranje prijavnice nevjerojatno je glup.Ispit se može na Studomatu odjaviti 24 sata prije održavanja ispita.Barem sam ja tako odjavljivao ispit davne 2006.godine i nikad nisam imao s tim problema.Odjaviš ispit i sve pet.Nitko nije rekao da ćemo mi na drugoj ili trećoj godini koristiti Studomat iako bi ponavljači trebali ostvariti to pravo.Tvrdiš zajedno sa Koprićem već dvije godine u Kameralistu da je uvođenje Studomata na bivše Društveno veleučilište pri kraju samo mi i dalje kupujemo prijavnice.Ne pada mi napamet tražiti dopuštenje od Koprića za osnivanje udruge.Već ćemo se mi organizirati i smijeniti tog socijalističkog relikta.Tko te uopće tjerao da se kandidiraš za taj "posao" ako je toliko težak?

Shvati da je pojedinim studentima previše izdvojiti 5 kuna za prijavnicu ako mogu isto to dobiti potpuno besplatno čak ako ne posjeduju osobno računalo.Ako ikad oživi Studomat na fakultetu studenti će pažljivije prijavljivati ispite i voditi brigu o odjavi istog.Ne širi paniku i laži oko Studomata.Ja sam ga već koristio i ispit se odjavljuje bez problema.Među studentima ima nas kojima roditelji ne rade i žrtvuju sve za obrazovanje svoje djece.Trenutačno sam i ja u takvoj situaciji.Jedan roditelj u kućanstvu radi i ne prima plaću.Uz sve to,plaćam školarinu kao i mnogi drugi.Nemam automobil,ne opijam se vikendom,ne ispijam kavice na Cvjetnom itd...Ne čudi mi Koprićeva nezainteresiranost za takve stvari,ali da ti to ne shvaćaš,to mi nikako nije jasno.Samo se ti nadaj njegovom odgovoru kojeg ćeš dobiti NIKAD.

I da,šećer na kraju-obavijestila si Koprića o Studomatu i čekaš odgovor?WTF?Tvrdite dvije godine da je uvođenje Studomata pri kraju,a sada ga opet obavještavaš o tome?Smrdi,užasno smrdi.

Ispit na Učiteljskom fakultetu prijavljuje se na dva načina-preko IVA sustava sličnog ISVU sustavu i putem prijavnice koja košta 1 kunu,ne 5 kuna.Pojedini profesori traže prijavnicu,pojedini elektronsku prijavu.

enna

a mene samo zanima ko će se od vas javit u 10.mj.za skupljanje potpisa za dekanski jer rokova ima premalo i svima nam treba...a ima puno ih koji laju, a niš ne rade...:)

fakin

Super Moderator
Pohađam redovito predavanja i u travnju prošle godine nisam vidio ništa u vezi izbora predstavnika za oba smjera.Čudni su to bili izbori.Potpuna je laž da filozofski fakultet ne koristi Studomat,za učiteljski nisam siguran.Ako ga i ne koristi sigurno studenti prijavnicu ne plaćaju 5 kuna.Ne postoji ništa "famozno" u Studomatu.Ja ispit ionako prijavljujem kada mislim da sam spreman položiti ga.Ovaj argument za egzistiranje prijavnice nevjerojatno je glup.Ispit se može na Studomatu odjaviti 24 sata prije održavanja ispita.Barem sam ja tako odjavljivao ispit davne 2006.godine i nikad nisam imao s tim problema.Odjaviš ispit i sve pet.Nitko nije rekao da ćemo mi na drugoj ili trećoj godini koristiti Studomat iako bi ponavljači trebali ostvariti to pravo.Tvrdiš zajedno sa Koprićem već dvije godine u Kameralistu da je uvođenje Studomata na bivše Društveno veleučilište pri kraju samo mi i dalje kupujemo prijavnice.Ne pada mi napamet tražiti dopuštenje od Koprića za osnivanje udruge.Već ćemo se mi organizirati i smijeniti tog socijalističkog relikta.Tko te uopće tjerao da se kandidiraš za taj "posao" ako je toliko težak?

Shvati da je pojedinim studentima previše izdvojiti 5 kuna za prijavnicu ako mogu isto to dobiti potpuno besplatno čak ako ne posjeduju osobno računalo.Ako ikad oživi Studomat na fakultetu studenti će pažljivije prijavljivati ispite i voditi brigu o odjavi istog.Ne širi paniku i laži oko Studomata.Ja sam ga već koristio i ispit se odjavljuje bez problema.Među studentima ima nas kojima roditelji ne rade i žrtvuju sve za obrazovanje svoje djece.Trenutačno sam i ja u takvoj situaciji.Jedan roditelj u kućanstvu radi i ne prima plaću.Uz sve to,plaćam školarinu kao i mnogi drugi.Nemam automobil,ne opijam se vikendom,ne ispijam kavice na Cvjetnom itd...Ne čudi mi Koprićeva nezainteresiranost za takve stvari,ali da ti to ne shvaćaš,to mi nikako nije jasno.Samo se ti nadaj njegovom odgovoru kojeg ćeš dobiti NIKAD.

I da,šećer na kraju-obavijestila si Koprića o Studomatu i čekaš odgovor?WTF?Tvrdite dvije godine da je uvođenje Studomata pri kraju,a sada ga opet obavještavaš o tome?Smrdi,užasno smrdi.

Ispit na Učiteljskom fakultetu prijavljuje se na dva načina-preko IVA sustava sličnog ISVU sustavu i putem prijavnice koja košta 1 kunu,ne 5 kuna.Pojedini profesori traže prijavnicu,pojedini elektronsku prijavu.
APSOLUTNO potpisujem cijeli post...

kasnije ću se očitovati o sve pomalo, sad trenutno nemam vremena...

ali da odgovorim ovoj enni iznad mene...tko će se javiti za skupljanje potpisa? pa recimo lani je bilo puno ljudi koji su cijele dane bili tamo i nemaju nikakve veze niti s udrugom koju je osnovao fakultet niti s ulizicama koji imaju povlastice na istome...

i naravno da u travnju 2011. nije bilo ni i od izbora na fakultetu jer sam u to doba bio svaki dan od ponedjeljka do petka i ništa nisam vidio...

vrijeme vam je isteklo

Evo skupih vremena pa da seciramo malo stvari:

Reklamiralo se po faksu. Faks je bio oblijepljen plakatima, po internetu se oglašavalo, tako da molim lijepo nemojte tu ništa stavljati pod navodnike.
Potpuna laž. Pitao sam preko 20 ljudi i rekli su da nitko u zadnjih dvije godine nije nikada vidio nijedan plakat koji poziva ljude da se kandidiraju za predstavnika studenata javne uprave.

Koliko god se ja trudila neke stvari objasniti nikad nije dobro. Nikad nitko nije zadovoljan s ničim. Svaka čast pojedincima koji cijene rad Udruge. I znate kad jednom dođe studomat 4 dana prije ispita više se ispit ne može odjaviti
Potpuna laž. Ispit se odjavljuje preko studomata najviše 48 sati prije ispita, a na nekim fakultetima je i 24 sata prije ispita.

Ja sam obavila svoju dužnost, obavijestila profesora Koprića da ste se pobunili u vezi studomata
:rofl::rofl:
Ti si obavijestila profesora i obavila si svoju dužnost? :rofl:
Znaš li ti uopće koja je dužnost predstavniku studenata? Obavijestiti profesora? Pa to može apsolutno bilotko, ja, pero, stipe, ivan. Kakve to veze ima s predstavnikom studenata?

Pohađam redovito predavanja i u travnju prošle godine nisam vidio ništa u vezi izbora predstavnika za oba smjera.
Slažem se, nitko nije vidio išta u vezi tih izbora i svi znamo tko je dotičnoj pomogao da postane to što je sad. Studenti nažalost nisu.

Čudni su to bili izbori.Potpuna je laž da filozofski fakultet ne koristi
Naravno da ga koriste.

Ne pada mi napamet tražiti dopuštenje od Koprića za osnivanje udruge.Već ćemo se mi organizirati i smijeniti tog socijalističkog relikta.Tko te uopće tjerao da se kandidiraš za taj "posao" ako je toliko težak?
Točno to. Izgleda kao "ubačeni" pijun da obavi posao nadležnih. Ali neka, neće još dugo ovako biti. Nećemo dopustiti da budemo taoci nekoliko individua.

Opet se slažem. Ona ga je obavjestila i to je to. Pa što ga onda ima i obavještavati ako je već sve gotovo? Jedan dan priča jedno, drugi dan drugo. I TO je izabrano za predstavnika studenata? Ne znam tko je to birao, studenti javne uprave koje ja znam sigurno nisu.

P.S Molio bih korisnicu Honey988 da ne piše laži i neistine jer pravi budale od nas.

honey988

nemam namjeru vodit raspravu s vama jer imam pametnijeg posla - UUČITI DRAGI MOJI, A TO PREDLAŽEM SVIMA VAMA - ROKOVI SU TU već od sutra kreću ispiti! jer što god ja rekla ništa ne shvaćate, vrijeđate instituciju na kojoj studirate, profesora koji je bio naš dekan, istina Bog da smo studomat trebali dobiti, ali jos nismo i TU VAM NISAM KRIVA JA, NITI PROFESOR!

I jedna stvar ovo je Udruga studenta upravnog studija i molim lijepo kolege s poreznog da se prestanu miješati jer nemaju veze s nama!!! Upravni i porezni nije isto. Porezni studij ima svoje predstavnike, upravni svoje predstavnike. I daljna stvar da ju razjasnimo. Udruga i studentski predstavnici nije isto! Zato porezni studij ako ima neke želje, probleme itd nek se obrati svojim predstavnicima! Nas iz Udruge pustite na miru da se bavimo svojim studentima, mi smo za njih napravili vec dosta, ne hvalimo se javno, niti imamo namjeru. Ako se želite iskaljivat na nekoga iskaljujete SE NA KRIVE, IZVOLITE SE JAVIT SVOJIM PREDSTAVNICIMA!

Moj savjet u ovo vrijeme prije ispita je uhvatit se knjige, a poslije ispita možemo sjest i raspavit o vašim idejama i prijedlozima, i da - primam zahtjeve za članstvo jer kad diplomiram trebam nadobudne ljude koji će vodit Udrugu :D

a što se tiće plakata nemojte misliti da ih nemam, evo vam ih pa ih gledajte, a vi kažete da ste bili na fakultetu!!! bili su polijepljeni po cijelom fakultetu

ovaj prvi za kandidaturu, i drugi za glasanja za izbore -

ako se slučajno ne mogu vidit plakati ovako kak sam ih ubacila imate ih i na facebook stanici u zidnim fotografijama! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.177822364264.117637.22771014264&type=3

Lijep pozdrav :D

honey988

Poštovani kolege i kolegice,
od ponedjeljka 3. rujna počinjemo skupljati potpise za dekanski rok u listopadu. O točnom vremenu i mjestu prikupljanja potpisa bit ćete pravovremeno obaviješteni.

honey988

Poštovani kolege i kolegice,
skupljanje potpisa za dekanski rok počinje od ponedjeljka 3.rujna od 9.00-12.00h. Vidimo se!

minka

hvala honey...sto ce biti sa smanjenjem bodovnog praga i ima li naznaka kad ce se odrzati sjednica?

honey988

Poštovani kolege i kolegice, skupljanje potpisa obavljat će se do petka 14. rujna u vremenskom periodu od 9-12h. Dođite i podržite peticiju za dekanski rok!

hvala honey...sto ce biti sa smanjenjem bodovnog praga i ima li naznaka kad ce se odrzati sjednica?
Poštovana kolegice,
Uz peticiju za dekanski rok provodimo i peticiju za smanjenje bodovnih praga sa 50 na 48 ECTS bodova jer su me za to molili mnogi studenti. A kad ce se održat sjednica jos uvijek neznam. Kad bude bilo nekih naznaka i saznanja javim.
Lijep pozdrav.

Mail od udruge [email protected]
ako netko ima potrebu poslat podatke.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
provodimo i peticiju za smanjenje bodovnih praga sa 50 na 48 ECTS bodova
Nisam upućen. Taj zahtjev za smanjenjem bodova je točno povezan s čim? Parcijala? Prijenos ispita? Ne kužim baš, pa bih ljubazno molio pojašnjenje. Hvala.

honey988

Nisam upućen. Taj zahtjev za smanjenjem bodova je točno povezan s čim? Parcijala? Prijenos ispita? Ne kužim baš, pa bih ljubazno molio pojašnjenje. Hvala.
Prijenos ispita za upis 3.godine.

honey988

To je sve relativno. Mi cemo pokušat. Ako ide ide, bit ce super. Ovisi sve o volji profesora.

Sutra iznimno skupljanje potpisa od 10-12h! Vidimo se!

honey988

Jos ovaj tjedan skupljanje potpisa za peticiju za dekanski rok u vremenu od 9-12h. Vidimo se!

Skeletor

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ne želim biti zloguki prorok,no morate uzeti u obzir da bi krajem rujna ili početkom listopada fakulteti zajedno sa srednjim i osnovnim školama mogli stupiti u štrajk zbog ovog spora oko kolektivnog ugovora.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks