toČno,nama je profesorica rogić-lugarić na predavanjima rekla da od ovog semestra društveno veleučilište formalno ne postoji i ne da je ušlo u sastav pravnog fakulteta.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
toČno,nama je profesorica rogić-lugarić na predavanjima rekla da od ovog semestra društveno veleučilište formalno ne postoji i ne da je ušlo u sastav pravnog fakulteta.
na Pravnom fakultetučekajte malo...ne postoji???pa na koji način uopće radi ovaj "faks" ?gdje smo mi onda po tome?
ma ne vjerujem dok ne vidim svojim očima... :confused2:na Pravnom fakultetu
jel ima gdje kakva obavijest o tome?
udruga upravni student mi je upravo odgovorila da to nije istina i da je istina da bismo svi bili javno obaviješteni!! pa zahvaljujem onima koji šire lažne glasine tako da se možemo ponadati!!![/QUOT
Udruga je u krivu, provjerena informacija.
:crazy:Krešo care heheh...xd.
ma da,bit ce..i ja sam cula(spominjala je i lalicka)..ne moze ostat samo ovako,tri godine..ili ce dodat jos one dvije,spajat sa pravnim,nesto se uglavnom mora promjenit..samo je pitanje kada..ja sam upisala 2008.god i tada sam vec cula za te moguce promjene..tako da,tko ceka,doceka..Evo upravo sam pričala sa referenticom Sanjom Storjak koja kaže da Društveno veleučilište postoji, ali da je u tijeku nekakvo restrukturiranje i da ćemo na vrijeme biti obaviješteni dok se to restruktutriranje dovrši.
[u dogledno vrijeme] - koji se nazire u budućnosti, koji će se dogoditi u vrijeme koje nije odviše dalekoI kaj sad?
Ko Hanibal ante portas ostadosmo pred vratima spoznaje o mogućnosti naših daljnjih akademskih postignuća, jebatećuk.
Ovo 'u doglednoj budućnosti' osobito je utješno. WTF?
Ima l' kakva definicija 'dogledne budućnosti'? Štreberi svih zemalja dešifrirajte!
da, nadamo se ,samo me zanima na kojima će to točno radnim mjestima raditi specijalisti javne uprave ? i ako se osnuje takav studiji?[u dogledno vrijeme] - koji se nazire u budućnosti, koji će se dogoditi u vrijeme koje nije odviše daleko
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.