AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Testiranje semestra

gricka vjestica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ili je krivo razumijela ili ti je na nejasan način rekla...
jer tak smo u petak ja i george išli dati indeske i mi kako trebamo još i potvrde od prakse dati s tim i indeks treba ostati na faksu par dana, jer treba prof. Koprić to potpisati....i george ide prvi i nešto bla bla i izađe on van skupa s indeksom....ja reko kud ćeš ti...pa kao rekla mi je sljedeći tjedan da dodemo....a u biti je rekla da će sljedeći tjedan dođemo po njega-indeks ;)
no dobro razjasnilo se

a ja isto mislim da ne treba ponovno skupljati potpise, a kako to nije problem na našem faksu, mozes ih i skupiti, kaj ;)

felicity

ej ljudi ja ću sad upisati parcijalu treće, i imam žigove i od sistematskog i od zubara to sam napravila prošle godine, dal sad opet moram na taj sistematski i kod zubara ioli vrijedi i to od prošle godine?

amalka

te žigove od zubara i doktora ti gledaju samo kad upisuješ 2. godinu, pad prve ili parcijalu druge, pa ak su ti to prošle godine pregledali kod upisa 2. godine, onda to više nije bitno

*Lana*

evo sad jedno glupo pitanje al što mogu kad mi nije jasno?!
Izvanredni sam student, trebam upisati 2. godinu moram li i ja ići u referadu po to testiranje indexa ili ono klasika, uplati godinu i možeš ići bez ikakvih studentskih obaveza i prava?????

mya_zg

ne moraš testirati semestar jer si izvanredno nego normalno platiš god i upisuješ se

*Lana*

ej mya hvala ti, stvarno mi neke stvari nisu jasne s tim upisom!
pa evo koliko sam ja uspjela pokopčati tu na forumu prema zadnjim vjestima upisi su ti do 25.10, ili do kraja 10.mjeseca, ali ako si već dala uvijet ili očistila godinu, probaj to odmah rješavati, da nebi bilo nismo znali !

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nema veze s pravom temom, ali željela bih se nadovezati (neka moderatori prebace ako misle da je potrebno)

uglavnom, mene zanima sami postupak upisa, vjerojatno ću upisivati parcijalu pa me zanima koje papire trebam kupiti u knjižati, koliko novaca uplaćujem i jel se to računa po ects bodovima ili kako?

upisivanje predmeta u indeks, mogu birati koje predmete ili određene? jel svejedno ako su neki iz prvog a neki iz drugog semestra?

*Lana*

:(a baš mi je žao!
a ti si isto izvanredan student ili?
jer ako jesi nadam se da znaš da jednu godinu na faxu možeš polagati dvije godine vremenski

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
koliko ja znam ne postoji
ali moras upisati godinu do kraja dekanskog pa onda jedno drugo veze kaj ne
Grička je napisala još prije da polaganje ispita nema veze s testiranjem indeksa.
Dakle, za testiranje indeksa su relevantni jedino sakupljeni potpisi, i oni žigovi sa sistematskog i od zubara.
Kaj ne?

Naravno, do kraja dekanskog treba upisati godinu, a prije upisa godine treba testirati indeks..

gricka vjestica

da li postoji neki određen rok za testiranje?? hvala

rok je do 25.10. (napomenuto i pod temom ''uvjet'') a ako do tog datuma to ne napraviš...tj. dođes joj poslje tog datuma, onda se plača....al ne znam koja svota....mislim 150 kuna....al nemoj čekati zadnji tren....to ti je sekunda posla....iako ćeš možda malo više čekati ispred referade, soba 10 ;)

ne gleda ti koliko imaš položenih ispita, nego kako je već i rećeno.....da li imaš sve potpise i te potrebne žigiće ;)

Sonia

ja sam bila neki dan i nije trajalo ni minutu. one žigove iza mi nije ni pogledala, ali možda zato što je to radila onda teta što sjedi desno jer ove druge nije bilo

Idhrenniel

a u koju sobu nosim indeks na testiranje? u 8 ili u 10? i znači, to mogu bilo koji dan riješit ukoliko imam sve potpise i potvrde od sistematskog i zubara?:confused:

Sonia

soba 10, mislim da je teta zdenka :D da, bitno da imaš sve potpise i žig sistematskog i zubara

Idhrenniel

znači, testiranje mogu riješit bez obzira na položene ispite i bez obzira na to ako još nešto planiram polagati na dekanskom?
jer, imam uvjet za parcijalu al ću se probat još na dekanskom riješit jedan predmet...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks