AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Meni je bilo lijepo svečano...diploma je super...dekan je mogao mozda odrzati vise motivirajuci govor nego da cemo jako tesko naci posao,da placa nece biti bas nesto...znam da je to tako i da je to realnost ali ipak smo se namucili dosta za te diplome i trebamo se nadati boljemu...
fakat jadno
mogao je bar uzet vodič kroz studij i pročitat uvod koji je sam napisao
valjd je inspiriran godinom krize..
ma trebao je dat Marčetićki da govori, ona zna motivirat čovjeka
baš mi je žao kaj je to tak ispalo, ali nema posustajanja
vjerujem da će nam svanuti kad uđemo u EU
za par godina svakako
evo frendica se prošle godine zaposlila u državnoj upravi, sad je taj njihov odjel prešao u neku agenciju pod Bruxellesom i plaća je narasla 40%, tak da će bit prek 5000kn
samo drapat pozitivu..

anamarija

Meni je bilo lijepo svečano...diploma je super...dekan je mogao mozda odrzati vise motivirajuci govor nego da cemo jako tesko naci posao,da placa nece biti bas nesto...znam da je to tako i da je to realnost ali ipak smo se namucili dosta za te diplome i trebamo se nadati boljemu...
A meni se baš svidjao govor. Bio je realan i pred kraj unio malo optimizma. A što će nam uljepšavat i "cifrat" kad je tako kako je. Bilo mi licemjerno obecavat nam nešto i pričat ko da je sve bajno, kad nije. Sve u svemu, sviđa mi se.

katarina

I moja mama kaze da je njoj bio super govor...ma sve u svemu proslo je super,dobili diplome i sad mozemo uzivat u blagdanima...svima sve najbolje !!!

anamarija

I moja mama kaze da je njoj bio super govor...ma sve u svemu proslo je super,dobili diplome i sad mozemo uzivat u blagdanima...svima sve najbolje !!!
I mojima se sviđalo, bilo je baš svečano. Ja nastavljam poslje blagdana opet s promocijama.:) Također, svima sve najbolje!

orbitrek

promocija je bila super, bravo bravo, sve 5
nama je govor držala Marčetićka i fakat mi se svidjelo
rekla je kako je provedena znanstvena studija mislim na razini eu koja je utvrdila da ljude koji se obrazuju za rad u js te u istima zapošljavaju ne motivira ekonomska korist već društveno koristan rad ( tak neš, od uzbuđenja sad ne znam u slovo )
ispali smo maltene heroji društvene zajednice:happy:
nice

svi su bili lijepi i svečani
sve je zabilježeno na kameri
blicalo je na sve strane
što u zgradi što ispred zgrade
svim kolegama želim promociju što prije

Mimi

...dekan je mogao mozda odrzati vise motivirajuci govor nego da cemo jako tesko naci posao,da placa nece biti bas nesto...znam da je to tako i da je to realnost ali ipak smo se namucili dosta za te diplome i trebamo se nadati boljemu...
ovo me uopće ne čudi od njegove strane. i inače je jako "optimističan" tip, kad se sjetim kaj je sve rekao na tribini...:rolleyes:

ovakav govor mi je ravan onome kad se ideš vjenčati, a svećenik ti govori kako svaki treći brak u hrvatskoj završi razvodom.
mislim čemu ovo, svi smo mi (bar većina), svjesni činjenice kako stvari stoje, ne treba nas stalno na to podsijećati.

branko

ma ljudi promocija je bila odlična, šta ste tako pesimistični i nezadovoljni, pa bitno da smo i to rješili!!!
bilo je ok, možda nije tako svečano kao na drugim fakultetima ali radilo se o nama pa je ipak bilo dirljivo

Jennifer_1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel netko pitao u referadi zašto mi na promociji nemamo kape ni toge??? Pobogu , pa mi smo jedini koji to nemaju... Zar mi smrdimo ili kaj???

Tara2503

Baš... drugi ne samo da imaju nego i kape dobe za uspomenu...
Jel netko zna koliko nas ima odprilike ? Dvorane su kod nas dosta male...pa...

hedviga

Baš... drugi ne samo da imaju nego i kape dobe za uspomenu...
Jel netko zna koliko nas ima odprilike ? Dvorane su kod nas dosta male...pa...
tko to drugi, tj.zanima me tko konkretno ima toge i kape?
ja znam pouzdano za Vernovce, al oni su to masno platitli školarinom
i šumari
unazad par god.bijah na promocijama pravnika, ni oni nisu imali..
da imamo toge, onda bi se bunili kak nam se ne vide svečane opravice:laughing:
uživajte u trenutku ljudi..

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ekonomisti..toge vraćaju a kape im ostaju, a mislim da to sve košta cca 500 kuna ili tak nešto..morbidno..

imaju i ferovci, nista im ne ostaje (barem nije prije 10 godina kad je moj muz diplomiral:laughing:) i ne znam koliko placaju...

Tara2503

tko to drugi, tj.zanima me tko konkretno ima toge i kape?
ja znam pouzdano za Vernovce, al oni su to masno platitli školarinom
i šumari
unazad par god.bijah na promocijama pravnika, ni oni nisu imali..
da imamo toge, onda bi se bunili kak nam se ne vide svečane opravice:laughing:
uživajte u trenutku ljudi..
Ekonomisti ( plaćaju manje od 500 kuna, pa i nije neka velika razlika od nas) , medicina , arkitektura, filozofski , učiteljski... sve pouzdano i sigurno...

svečane opravice na sat vremena u 11 ujutro... kome su uopće da zamarati time ...

ali dobro si rekla : uživajmo u trenutku... fućkaš detalje ...

hedviga

Ekonomisti ( plaćaju manje od 500 kuna, pa i nije neka velika razlika od nas) , medicina , arkitektura, filozofski , učiteljski... sve pouzdano i sigurno...

svečane opravice na sat vremena u 11 ujutro... kome su uopće da zamarati time ...

ali dobro si rekla : uživajmo u trenutku... fućkaš detalje ...
500kn je duplo više od 250 i kad dolazi iz roditeljskog džepa, ispada dosta velika razlika, ak mene pitaš

osjećam sarkazam u tvom tonu; pod svečane opravice sam mislila na fensi šmensi oblekicu u kojoj buš došla i koja ti ne bi došla do izražaja da te zamotaju u togu:laughing:
nebuš valjd došla u piđami...bez obzira kaj je tak rano ujutro :tongue2:

i da, možemo uživat u trenutku ili se opterećivat togama i kapicama koje bi nam ionako kvarile ta arhitektonska zdanja kaj bumo imale po glavama:laughing:

ma ja jedva čekam da vidim ozarena lica svojih najbližih

p.s. posle svi pemo na kolektivno rezanje žila JER - naime, promocija bu u Gundulićevoj, dvorančica 4, a ne u fensić dvorani na pravnom faksu
uuu BED! :wink5:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks