Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne.Imam jedno pitanje, nadam se da je u dobroj temi... Znam da izvanredni studenti pravnog fakulteta imaju pravo napraviti xice, smo što su prazne do iduće godine dok se ne prebace na redovno. Da li možemo i mi tako?
parcijala je pad, pa automatski moraš prebacit status na izvanrednemene zanima dali iako sad ponavljam prvu godinu i redovno sam.dali mogu opet bit redovno ako ne upišem sad čistu drugu godine negoparcijalu?ili onda idem pod vanredno?
bez obzira šta upisujem neke predmete s druge godine.jer sam pročitala nešto na pravno fakultetu u statusu kao da se gubi pravo redovnog studenta ako se nakon dvije godine upisa ne otvari više od 35 bodova.sa dne kužim dali to vrijedi i kod nas ili ne?parcijala je pad, pa automatski moraš prebacit status na izvanredne
pa prošle su ti te dvije, jednu si redovno, drugu si pala, i ovo je treći put prva, bez obzira na te ispite s druge, službeno, parcijala znači pad, a ne možeš dvaput past istu godinu na teret ministarstvabez obzira šta upisujem neke predmete s druge godine.jer sam pročitala nešto na pravno fakultetu u statusu kao da se gubi pravo redovnog studenta ako se nakon dvije godine upisa ne otvari više od 35 bodova.sa dne kužim dali to vrijedi i kod nas ili ne?
Tako je, nakon što se odslušaju sva predavanja i prikupe potpisi, pa sve dok student ne diplomira.Neka me netko ispravi ako bezveze blebecem,mislim da se apsolvent postaje nakon sto odslusas sva predavanja i imas potpise iz svih predmeta.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.