AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Stari program: Produžimo rok do kojeg moramo diplomirati!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

DanijelaM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nadam se da bude nešto od toga. :sad:
iako sam jako skeptična.
sigurna sam da je dosta ljudi potrebno to produženje ali... neznam zašto se nisu aktivirali barem da potpišu.
tako da se možemo samo nadati da će se nešto uspijeti dogovoriti:eusa_pray:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
nadam se da bude nešto od toga. :sad:
iako sam jako skeptična.
sigurna sam da je dosta ljudi potrebno to produženje ali... neznam zašto se nisu aktivirali barem da potpišu.
tako da se možemo samo nadati da će se nešto uspijeti dogovoriti:eusa_pray:
Potpisala sam peticiju za dekanski rok početkom ljeta. Kolege su pripremili liste i formalno skupljanje potpisa biti će na jesen.
Nadam se da ste se čuli s kolegama iz Udruge o tome da se te liste (vaše i njihove) spoje i da ih se proslijedi upravi dvz-a čim prije.

Đivo

Nisam uspjela potpisat sad u sedmom ali ću u 9. mjesecu obavezno i naravno da nam svima držim palčeve da upali :cool:

martex

Tehničkom veleučilištu u Zg je produžen rok za stari program do 30.9.2011. I to koliko ja znam bez peticije. Iskreno se nadam da če i nama produžiti.

xxx

a sto ako nam ostane samo diplomskI?
to pitanje smo postavili tetama u referadi već 100 puta i odgovor je uvijek isti...treba se diplomirati do 30.9. nije dovoljno samo položiti ispite, s time da ako odobre dekanski onda se rok za dipl. produžuje za toliko... navodno

ja se još uvijek nadam da će nam se smilovati i produžiti rok bar za neko kratko vrijeme, ali opet pitanje je koliko ćemo si sami pomoći po tom pitanju peticijom

elvie

to pitanje smo postavili tetama u referadi već 100 puta i odgovor je uvijek isti...treba se diplomirati do 30.9. nije dovoljno samo položiti ispite, s time da ako odobre dekanski onda se rok za dipl. produžuje za toliko... navodno

ja se još uvijek nadam da će nam se smilovati i produžiti rok bar za neko kratko vrijeme, ali opet pitanje je koliko ćemo si sami pomoći po tom pitanju peticijom
ja se nadam da ce nam dat taj dekanski nama koji imamo diplomski i eventualno ko jispit..ovi koji imaju vise ispita cist sumnjam da mogu nesto vise uciniti i da ce im dekanski pomoci nesto..

ja dizem vec sad paniku imam gradansko i diplomski i sve me strah..nada umire zadnja..pa ce mo vidjet uskoro!

Đivo

meni je isto ostalo građansko i diplomski i totalna mi panika, ne želim ni znat kak je onima koji imaju dva ili više ispita :sad::sad:

vjerujem u pozitivan ishod :happy:

elvie

e mene zanima jedna stvar...mi stari program koj mora znaci diplomirat do 30.9. ukoliko odobre dekanski rok, dal onda imamo i mi pravo na taj dekanski rok i produzuje nam se da zavrsimo do kraja 31.10. ili i dalje vrijedi taj grozan 30.9. :(

a drugo pitanje dal netko zna i ima iskustva il je cuo ... ako nam ostane samo 1 ispit i diplomski dal postoji neka mogucnost da se ne placa cijela godina nego da omoguce polaganje toga (znam daje bilo ako ostane diplomski da se plati 5oo kn i to je to)

viromina

pa neka nam barem produlje za dekanski rok,do 30.10, a mogli bi tražit do kraja godine,potpišite peticiju,bez borbe ništa!!!

xxx

već smo spomenuli u prijašnjim postovima da je rok produžen na nekim 3-god. višim faksevima do kraja iduće akad. god. jer imaju puno studenata po starom prog,

malo mi je glupo da se naš faks drži tog 30.9. ko pijan plota, m.k. iz referade kaže da nema nikakve šanse da se produži jer je tako zakonom određen, a onda njena kolegica iz iste sobe spomene da ako se odobri dekanski da nam se (navodno) produžuje za toliko pa mi sad nema logike...ili se može ili se ne može produžiti
mislim da bi i oni mogli produžiti taj rok samo što ne žele jer im je u interesu da se čim riješe starog programa...a i nabiju još koju kunicu školarine sirotim studentima

jedino što nam preostaje jest potpisati peticiju i dokazati da nas ipak ima dovoljno po starom programu da nam produže rok

Đivo

ako će biti dekanskog nema smisla da ga ima samo za neke studente jer je to živa diskriminacija
još uvijek se nadam da će produžiti rok, ali kao što je netko rekao bez borbe i potpisivanja peticije nemamo se čemu nadat :wink5:

ANCI

Dali mi netko može dati natuknicu kako napisati onu zamolbu za promjenu prezimena please!

xxx

Dali mi netko može dati natuknicu kako napisati onu zamolbu za promjenu prezimena please!
A nemaš tu što puno, ja sam napisala nešto slično ovako:

Pera Perić
Jarunska 16
10 000 Zagreb
mob. 012/345-6789

Broj indeksa: R-123/04

DRUŠTVENO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
Upravni odjel
Gundulićeva 10, 10 000 Zagreb (pisano u desnom kutu)

Zagreb, 25.08.2010.

PRDMET: Zahtjev za promjenu osobnih podataka

Poštovani,
Udajom sam promjenila prezime stoga vas molim da izvršite promjenu u svojoj evidenciji podataka.
Podaci prije udaje su glasili Pera Žderić, a sada nakon udaje glase Pera Perić.
Unaprijed hvala.

S poštovanjem,
Pera Perić

PRILOG:
1. preslika izvoda iz matice vjenčanih

Ninek

Mojoj frendici su zdravo seljački u referadi prekrižili staro prezime i iznad njega napisali novo :laughing:, reče žena da će joj time ušparat nofce za tu zamolbu..mašala:happy:

Ivy

Admin
rok je postavljen kao 30,09 jer do tada slozbeno traje akademska godina

ako se odobri dekanski onda se produzuje i akademska godina pa se tako i sam datu 30,09 mijenaja u onaj iduci koji se postavi

sretno svima sa peticijom

Tompa

Mojoj frendici su zdravo seljački u referadi prekrižili staro prezime i iznad njega napisali novo :laughing:, reče žena da će joj time ušparat nofce za tu zamolbu..mašala:happy:
Noooormalno, pa tak se to radi u uljuđenom svijetu. Pa ko bi vama svaki put kad se udajete sve menjal, kaj vam pak je... ušteda je važna u vremenima recesije i svako treba dat svoj doprinos... Depraćev indeks naprimjer ima izgoreni krug od džezve za kavu na koricama i ne pada mu napamet da sad ide na faks žicat da mu daju drugi; svjestan je teške gospodarske situacije u kojoj se država nalazi i kao odgovoran član društvene zajednice on radije trpi nepravdu nego da opterećuje proračun svojim (inače opravdanim) zahtjevima.

P.S. Moje je skromno mišljenje da rok do kojeg moramo diplomirati treba produžiti do smrti jer, kako je mudro govorila moja omama, samo umret se mora.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks