AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Stari program: Produžimo rok do kojeg moramo diplomirati!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

marchi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav svima, malo sam trazila po forumu i svi nesto spominju kraj studiranja izvanrednim studentima i kao prebacivanje svih na bolonju, ako sam dobro shvatila??
Zanima me, ako netko zna tocno...tko sve mora zavrsiti faks do 10mj, studenti upisani na izvanredni studij po starom programu ili i oni izvanredni po bolonji???

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav svima, malo sam trazila po forumu i svi nesto spominju kraj studiranja izvanrednim studentima i kao prebacivanje svih na bolonju, ako sam dobro shvatila??
Zanima me, ako netko zna tocno...tko sve mora zavrsiti faks do 10mj, studenti upisani na izvanredni studij po starom programu ili i oni izvanredni po bolonji???
Svi oni koji još uvijek studiraju po STAROM programu trebaju (ne moraju) diplomirati do 30.9. jer će ih se inače prebaciti na bolonju, a time će dobiti dodatnih 6 ispita.

jadra

ne znam ti točno, ali kolegica koja studira izvanredno po bolonji nije čula ništa o tome da oni moraju završiti do desetog mjeseca. pretpostavljam da je netko nešto krivo shvatio... rekla bih da se to odnosi na sve (redovne i izvanredne) studente po starom programu.

anaya

Hey ljudi, ja ću sutra otići do faksa između 11 i 12, a dolazim onda i u utorak definitivno zbog prijava za jesenski rok isto tako negdje u to vrijeme pa se javite ili dođite tad ako netko želi potpisati peticiju...:happy:

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hey ljudi, ja ću sutra otići do faksa između 11 i 12, a dolazim onda i u utorak definitivno zbog prijava za jesenski rok isto tako negdje u to vrijeme pa se javite ili dođite tad ako netko želi potpisati peticiju...:happy:
Hoće li netko biti u ponedjeljak oko 10h da se potipišem?

Jadranka15

Pozdrav, ja sam jučer Peticiju dobila e-malom od frendice, ako je netko zainteresiran za listu neka mi ostavi svoj e-mail u pm, jer ja ne znam kome bi poslala i tko je stari program (da li se to tiče i bolonjce - i da li oni mogu dati svoj glas)

jadra

Pozdrav, ja sam jučer Peticiju dobila e-malom od frendice, ako je netko zainteresiran za listu neka mi ostavi svoj e-mail u pm, jer ja ne znam kome bi poslala i tko je stari program (da li se to tiče i bolonjce - i da li oni mogu dati svoj glas)
mogu se i oni potpisati, ali po mojem iskustvu nisu baš kolegijalni niti zainteresirani čim se spomene "stari program".
odaziv je sveukupno (bar meni) bio skoro nikakav (valjda većina čeka 9.mj. ili... ne znam - možda su kolegice pokupile puno potpisa)

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo ja sam bolonja i u ponedjeljak i utorak prije podne ću bit na faksu pa se i ja potpišem ako bude koga :laughing:

Jadranka15

S obzirom da radim od 8 do 16, sati, a u 16,30 do 18 sati imam terapiju za kičmu, ne znam kada bi mogla doći da potpišem za peticiju. Uvijek sam dala glas za peticiju bez obzira bio stari program ili bolonja.

andrea

ima ljudi koji bi se drage volje potpisali (bolonja), ali ja isto mislim da se to ne bi uvažilo... ?
svi imaju ispite ovih dana pa ne mogu biti u isto vrijeme na istom mjestu, ali vjerujem da će biti puno više potpisa kad budu prijave za par dana...
a da pitamo tetu u skriptarnici da bude jedan primjerak liste tamo kod njih (izvješen)? :crazy: pa kad ljudi kupuju prijavnice i to, možda padne i tamo koji potpis...
ja cu se takoder potpisati, a bolonja sam... mislim da nikome ne bi trebao biti problem dati potpis!!! mislim da je sad jako malo ljudi u Zg pa zato imate malo potpisa, kad se svi vrate u devetom mjesecu, kad opet pocnu rokovi uspjet cete/cemo sigurna sam!!! drzim fige!!!

anaya

Ja sam bila u petak na faksu i pitala par bolonjaca za potpis, ali nisu baš bili zainteresirani, premda su rekli nešto u stilu ako će toga biti još u devetom mjesecu da će se vjerovatno potpisati (mogli su i sad ali nema veze)...znam da njima to ništa ne znači niti su zainteresirani i vrlo vjerovatno nam neće priznati te potpise, ali unaprijed zahvaljujem svima bolonjcima koji će biti kolegijalni i potpisati nam peticiju...moguće da će i to nešto značiti ako skupimo dosta potpisa bez obzira što neke neće priznati...:unsure:

Nažalost na nikog od "starih" nisam naišla, ali ja isto mogu samo nakratko doći do faksa (zbog posla se ne mogu baš previše zadržavati po gradu), pa dođem još u utorak između 10-12h, i možda tamo negdje četvrtak ili petak...

Možda bi se mogli još dogovoriti da svi koji žele potpisati liste, da se jave nama koji skupljamo potpise pa da se ovako negdje nađemo, ne mora biti na faksu...ja neki puta idem i popodne do grada ako si moram nešto obaviti...uglavnom javite se zainteresirani!! :wink5:

lila_887

Ja sam bila u petak na faksu i pitala par bolonjaca za potpis, ali nisu baš bili zainteresirani, premda su rekli nešto u stilu ako će toga biti još u devetom mjesecu da će se vjerovatno potpisati (mogli su i sad ali nema veze)...znam da njima to ništa ne znači niti su zainteresirani i vrlo vjerovatno nam neće priznati te potpise, ali unaprijed zahvaljujem svima bolonjcima koji će biti kolegijalni i potpisati nam peticiju...moguće da će i to nešto značiti ako skupimo dosta potpisa bez obzira što neke neće priznati...:unsure:
Nisam puno baš na temi, al pogledala sam sve... ugl. bolonja sam i ako nekome može pomoći još nikad nisam uskratila potpis za ništa.. samo je malo problem što ja nisam često u Zg-u budući da ne radim pa dolazim uglavnom po potrebi ali ako u 9-om mje. budem mogla potpisati potpisat ću!!!

Ima vjerojatno i takvih koji ne žele čuti za ništa što se njih ne tiče, ali to je uvijek tako bilo i nemojte se obeshrabirt zbog toga! A isto tako ima i ljudi koji će pomoć bez obzira na sve! Tako da samo naprijed! I nadam se da ćete uspjeti! :wink5:

Serafin

slažem se sa svime što si rekla, također istina je da znamo već 2 godine da trebamo završiti do kraja ove... pa znali su i drugdje. kako je to moguće da se negdje bez problema i u interesu studenata - bez ikakvih peticija - produžio rok i to čak i za godinu dana, pa mislim si i mi smo studenti isto... ako je već na toliko fakulteta produžen taj rok - ne bismo bili jedini kojima bi se on produžio niti bi tako odskakali od svih drugih da "tražimo nešto što se ne može". totalno ne-fer također: spomenula si da uplaćujemo sve na račun pravnog fakulteta, a njima su produžili... pa šta mi..."smrdimo"? :frustrating:

inače moja iskustva u referadi su da se "nikad ništa ne može" i uvijek im je teško napraviti nešto, pa čak i stvari na koje mi imamo svako pravo, ono osnovno što im i JE posao, tako da neću komentirat njihovu nevoljkost dalje.

mislim da će sigurno biti dosta potpisa, pogotovo s obzirom da će sad prijave itd., a onda još imamo i neko vrijeme u 9.mj... iako će većina biti u frci s ispitima, ali barem će biti prometno na faksu :wink5:
Naš studij traje tri godine a većina na kojima je rok do sljedeće godine su četverogodišnji studiji što znači da imamo isti rok kao i svi. Od kada se upisla zadnja generacija starih sduenata a to je bilo 2004. prošlo je duplo koliko traje naš studij što znači da će na četverogodišnjim studijima taj rok isteči sljedeće godine.
Ja se kao i svi nadam da će nam produžit rok i u totalnoj sam panici ali kako mi je teta Sanja Storjak danas rekla nekako su male šanse da će se to dogoditi.
Sretno svima!

xxx

Ja se kao i svi nadam da će nam produžit rok i u totalnoj sam panici ali kako mi je teta Sanja Storjak danas rekla nekako su male šanse da će se to dogoditi.
Sretno svima!

Makar bile i male bitno da šanse postoje :happy:

Tomi

Jel mi može netko tko skuplja potpise dat mail da mu pošaljem svoje podatke da i mene upiše na listu jer nisam baš često u Zgu?

anaya

Jel mi može netko tko skuplja potpise dat mail da mu pošaljem svoje podatke da i mene upiše na listu jer nisam baš često u Zgu?
Hey, moj mail je [email protected], pa mi pošalji svoje podatke onda da te upišem, a to vrijedi i za ostale tko hoće može ovako i mailom poslati svoje ime, prezime i JMBG studeta...tnx...:happy:

anaya

Hey, ljudi!!
Trebali bi se u svakom slučaju raspitati na kojim je sve faksevima produžen rok (službeno ili neslužbeno) tako da to možemo navesti kao primjer uz naše potpise koje ćemo predavati, a pogotovo ako ima slučajeva na trogodišnjim faksevima!:happy:

xxx

Društvo nemojte nam zaspati na ovu temu...aktivirajte se!!! Jel ima netko, osim Anaye i mene, da je skupio koji potpis i koliko? Vremena je sve manje :sos:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks