AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Skripte, knjige za brucoše?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

krejzi19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ajde ti meni daj svoj broj pa ti se ja javim:cool:

jos jednom da ponovim
ja prodajem obje za uvod u drzavu i pravo,politologiju, informatiku, ustav.sociologija je sva podcrtana pa ono...mozda cete se malo teze snac.
a frendica prodaje obje iz uvoda, politologiju,informatiku, ustav, sociologiju i jednu knjigu iz nauke. engleski ne prodajemo jer nam to jos treba.
pa ko je zainteresiran nek se javi.
po knjizi 20-30 kn, po dogovoru.

ja sam isto zainteresirana,nadam se da nisam zakasnila ???

Ninek

s obzirom da velika većina vas mailove koje ste naveli ovdje koristi na drugim sajtovima kao što su facebook, radi zaštite vaših podataka odlučila sam obrisat postove koji sadrže mail adrese

predlažem da objavljujete potražnju ili prodaju bez kontakt podataka, a osobe koje su zainteresirane neka se jave privatnim porukama u sklopu foruma

hvala

IHUZEJ

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imaš li novu knjigu iz sociologije, izdanje 2008? Ja sam nabavila onu stariju i sad mi ne vrijedi, pa bih kupila tu novu, trebam i iz politologije

malaplava7

eo dragibrucoši ja imam knjige kome trebaju...sa skriptama i punoo pitanja...ja sam sve iz prve dala..pa ako nekome treba pomoć nek se obrati...na privat

marek09

kupujem knjigu iz politologije i države i prava drugi dio,tj. od perića strukturu prava...HITNO!!! javite se na privat!!Hvala!!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks