Kolegice gdje se održava ispit?Ja sam u ponedjeljak u 8:30 kod prof. Grgurev.
Ovo mi je prvi izlazak, ali sam svjesna cinjenice da necu proc, tak da idem samo vidjet pitanja i tjt.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolegice gdje se održava ispit?Ja sam u ponedjeljak u 8:30 kod prof. Grgurev.
Ovo mi je prvi izlazak, ali sam svjesna cinjenice da necu proc, tak da idem samo vidjet pitanja i tjt.
TRH 3, soba 40Kolegice gdje se održava ispit?
Hvala!!!!TRH 3, soba 40
Sretnoooo, bez straha!Ja sam u ponedjeljak u 8:30 kod prof. Grgurev.
Hvala. Meni je ipak prvi izlazak i steta je kaj cu vjerojatno spusit rok i osramotit se s kolicinom neznanja, ali bi htjela vidjet barem kako izgleda taj princip s karticama i sve. U 8. mjesecu izlazim ponovno i spremit cu se stvarno kako treba.Sretnoooo, bez straha!
Ja bum ipak u kolovozu pošto imam još jednom pravo izaći pa me malo prpa oko svega![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.