ja imam potpuno drukcije videnje prof grgic...ne znam kad si ti bila, ali dok sam ja bila, bilo nas je 5-ero u sobi i samo je jedna zena pala jer nije znala da se ku potpisuje izmedu poslodavca i sindikata,a stvarno mislim da je to osnova osnova, cak opca kultura...mislim da je preof grgic fer i korektna...imas 3 pitanja koja su ti za dva,ako vidi da znas o cem pricas prekine te i prelazis na drugo pitanje...iz nekih kolega je doslovno izvlacila 2...mene je htjela pitati za 3 ali meni je 2 cist ok...danas sam prvi put izasla na radno i odmah polozila...ucila sam po zakonima pitanja koja se vrte kod nje...nista vise i nista manje...nije da se hvalim sad, ali mi je doslovno trebalo 2 dana za to da naucim...daleko od toga imala sam i jako puno srece sa pitanjima...mislim da nisam mogla izvuci tri laksa pitanja od onih mojih...pitanja su mi bila:nocni rad, nocni radnik i zabrana rada nocu, izbori za radnicko vijece te staz osiguranja u obveznom mir. osiguranju...jako opustena atmosfera, imas vremena za razmislit, izvlaci dvojku iz tebe... neke osnove moras znati, ali moje misljenje je da te osnove su opca kultura i da stvarno ako to ne znas nisi ni zasluzio proci...eto toliko o mojim dojmovima sa danasnjeg ispita...samo pozitiva... sretno svima...