Sanjek
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kod Grgurev da, a za Gotovca ne znam.jel netko možda zna...jeli moguće kod Grgurev ili kod Gotovca otići na slušanje ispita...hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kod Grgurev da, a za Gotovca ne znam.jel netko možda zna...jeli moguće kod Grgurev ili kod Gotovca otići na slušanje ispita...hvala
može i kod GotovcaKod Grgurev da, a za Gotovca ne znam.
Nitko nije mogao proći po tome jer smo skriptu dobili tek prije kojih tjedan dana.malo sam gledao skriptu od Sanjek i nema baš sve, tjst fali puno bar po pitanjima kaj sam skinuo s foruma... tak da...kaj da radim jer ovih 75 str. izgleda predobro da se sam po tome može proći; dal je netko prošel po tome ili... molim kolege dajte neki input...
da, slazem se...Sanjek skripta je ok, ali treba ju nadopunit po pitanjima sa foruma. nema toga puno, ali ima...Nitko nije mogao proći po tome jer smo skriptu dobili tek prije kojih tjedan dana.
Pa će kolege moći reči kakva je tek kad prođe sada prvi rok, ako ne i kasnije.
Ali ako ništa dobra je za ponavljati.
Malo sam ju pogledao i misli da zakon o radu i o mirovinskom su večinom cijeli u skripti (ima nešto što fali). A ovi ostali su dosta sažeti.
Naravno može se proći po njoj ako te pita pitanja baš iz nje. Ali to ti je uvijek rizik kao i na svakom ispitu.
comrad, koliko je vremenski bilo potrebno da naučiš i kako si učio, u smislu par sati dnevno ili svaki dan po cijeli dan? nemam baš neki osjećaj jer se nisam udubila previše u skripte i materijale...
ako ti se zuri, napomeni to profesoru/ici i bit ces prva ili medju prvima na redu...Koliko vremenski traje ispit? Zanima me da li je potrebno tražiti cijeli jedan slobodan dan na poslu. Hvala :tongue2:
Prošla je jedna kolegica. i to je dobila 3Jel itko prosao uopce kod prof. Gotovca??
I kod njegajel netko možda zna...jeli moguće kod Grgurev ili kod Gotovca otići na slušanje ispita...hvala
a to ti nitko nezna osim teta u referadi...zadnja dva puta sam ispala kod grgurev...sad ko znajel netko možda zna kako se rotiraju profesori po ispitima, ako sam sad dobila gotovca koga ću na sljedećem roku
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.