Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
TočnoDa
Ovo je zatreslo ZG jače neg onaj u ožujku.
Ništa užasnije nisam doživjela u životu, iako sam 70 km od epicentra. Nedo Bog više nikada, jadni ti ljudi tamo
Koliko sam uspjela pročitati, glavna zgrada na TRH je dodatno oštećena?
mislim da neće samo tako...ja sam isto u kući koja je starije gradnje i svaki put bježim van...Evo jučer i danas opet potres , ma svaki dan , kada će to prestati.
Mislim da bih profesori nam trebali pomaknuti ispite i predavanja za 2 mj za ljude koje žive Sisak , Petrinja , Glina , Zagreb, i okolica i svima ostalima, jer pišući test neće nikom biti ugodno.
Moj prvi ispit iz sociologije je 25.01. nije mi ugodno , posebno kad si na zadnjem katu .
jesam , taj potres bio je prestrašno. Nema štete kod nas u stanu u zgradi i opčenito tu gdje jesam nema hvala Bogu oštečenja u ZG , ALI ima u centru ZG-opet dosta oštečenja i psihički uništeni smo ko i svi .Ja sam nekih 80km od epicentra, ali mi nije bilo nimalo ugodno. Jos sam se u ponedjeljak pocela trest od onih foreshockova, da bi onda u utorak dosao najjaci udar. Nadam se da ste svi zivi i zdravi, pazite se!![]()
Jesam, moji su svi dobro, a to je najvaznije! Ja zivim u kuci i nismo imali apsolutno nikakve stete na njoj, cak ni nakon onog proljetos koji je bome dobro protresao Zagreb i citavu okolicu. Meni je taj potres osobno bio uzasniji jer mi se bas sve treslo u kuci i udaralo na sve strane, a ovaj proslotjedni nas je samo dobro poljuljao, ukljucujuci i naknadna podrhtavanja. Iskreno se nadam da su svi nasi kolege i kolegice iz SMŽ dobro, držite se ljudi! <3jesam , taj potres bio je prestrašno. Nema štete kod nas u stanu u zgradi i opčenito tu gdje jesam nema hvala Bogu oštečenja u ZG , ALI ima u centru ZG-opet dosta oštečenja i psihički uništeni smo ko i svi .
Dali ste Vi ok?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.