AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Početak studija

Clousseau

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Početak studija

da li može netko reći kakvi su profesori,kako im izgledaju predavanja,ispiti i tako...
Najbolje ti je da se ne oslanjaš na tuđa (često neutemeljena) razmišljanja i da sama stvoriš sliku o svemu. Stoga ti preporučam odlazak na predavanja, barem prvih 2-3 tjedna dok sama ne zaključiš koja se isplate, koja te zanimaju i sl. Zatim, konzultacije su također korisne da te profesor bolje upozna, pogotovo ako imaš pametna pitanja, ako si revna za učenje itd.

Ispiti su priča za sebe, tu ti nitko ne može puno pomoći. Često i sreća ima dosta veliku ulogu. Neki put znanje i sreća u kombinaciji. Naravno, imaj u glavi samo jednu stvar - nitko ne može naučiti perfektno sve što u kjnizi piše ;)

george costanza

Profesorica Marčetić je pročelnica upravnog odjela i to tek od petka. Jednoglasno je izabrana. Znači da su i studentski predstavnici bili za :). Po meni je ona najbolji mogući izbor.
Predstojnik Katedre za upravnu znanost je prof. Pavić.
Bilo bi zanimljvo ćuti što kaže prof. Marčetić, ali kad se sjetim one gužve, izglednije je da ću proučavati zup u nsb-u. .

Nela

da li mi skupljamo kakve potpise sa predavanja?
da li su predavanja obavezna?
kako će netko znati da li sam ja bila ili ne? :misli:

Ivy

Admin
ovisi kako na kojem predmetu
ali opcenito gledajuci predavanja nisu obavezna

ako profesor uvede provjeru to ce biti na nacin da se potpisujete
list papira kruzi po dvorani

potpisi se daju zadnja dva puta u semestru
mislim pravilo je da je zadnji tjedan ali nikada se ne zna kaj ce profesoru pasti na pamet pa je bolje doci zadnja dva puta po potpis

Nela

planiram ja ići na predavanja ali što ako neki put ne mogu na neko predavanje jer moram doktoru, zubaru ili nekome?
a kod mene je to dosta često... :rolleyes:

Ivy

Admin
ma jok ne trebas nikakve ispricnice pa nismo mi u srednjos skoli a ako ce netko bas daviti onda ti ni potvrde da si bila bolesna nece pomoci

ali nitko te to ne trazi
mozes doci koliko puta hoces a ako ne dodjes to je tvoj problem
mislim gubis predavanje a mozda su bas nesto pametno radili taj put

nemoj se s tim opterecivati

Nela

ok,thx

nadam se da neće nitko gnjavit
a baš sam danas pričala s mamom da što se tiče zdravlja više mi ni servis ne bi pomogao, već sam za generalku... :rolleyes:

Nela

sutra brucoši nastupaju!

dvorana I, 10h...

da li trebamo doći ranije?
da li će biti gužva?

kako to sve ide?
da li ćemo poslije uvodnog predavanja imati neko predavnje ili to tek u sri?

možda još neki savjet za početak...
za male i uplašene...

Ivy

Admin
biti ce hrpetina ljudi
neki mozda cak i nece imati stolac
pa ce morati stajati
savjetujem da se dodje ranije
a sto se tice predavanja tek sutra

sanjich

i ekipa kako vam se svidjelo danas?
meni je bilo ok jer sam uspjela naći mjesto za sjest ali srećom pa nije dugo trajao uvodni sat. ekipa koja je nažalost morala stajati je smetala pri gledanju slidea onima koji su sjedili ali eto sve je bilo koliko toliko ok!!!

sanjich

Ljudi moji danas sam morao stajat na predavanju katastrofa a ja nemam volje dolazit 1h ranije jer moram popit kavu pa poludjet cu !!!!! Ostavite mi jednu stolicu sutra!!! :luxhello:

LOL

a jadan

vidis tko rano rani sve stolice zgrabi .... više srece sutra!!!

Ivy

Admin
nema beda
evo da odmah iskoristim priliku
kako smo se podjelili po danima na tjednu orijentacije
koji pocinje 22.10. mene je dopao petak
pa tko voli nekao izvoli

znaci koliko sam ja informirana
biti cemo na ulazu kod oglasnih ploca
davati cemo informacije
prodavati karte za brucosijadu
voditi ankete
pa tko voli....

Mutley

Prvi tjedan predavanja na poreznom studiju je prošao relativno ok, samo što su profesori mogli ponuditi malo više tehničkih informacija, npr. glede ispitne literature, koncepcije ispita, prijave ispita, načina polaganja i sl.

U utorak je pročelnik Arbutina održao uvodno predavanje, ali dobio sam dojam da je to sve bilo na brzinu, jer je i sam rekao da mu se žuri jer ima ispite, te da se prethodne dvije godine nije niti obratio brucošima jer mu takve stvari ne leže LOL LOL LOL.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks