Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to bi ti mogao biti problem. koliko znam, neki se ne žele "zafrkavati" čitanjem nečitljivih rukopisa. ukratko: nečitljiv pismeni = pad.hvala
pitam zato kaj nemam baš ljepi rukopis pa da netrebam puno pisat i zadavat glavobolje profama dok ocjenjuju
Pa zar i toga ima.............bas sam rodjen slijep...........idem se upisati ponovno...........Ni jedno zanimljivo pitanje od strane brucoša.
Pa zar nikoga ne zanima gdje tulumari ekipa s faksa, privilegiran život članova udruge, kako prepisati na ispitu, gdje se prodaje piva na xicu?
Moze li mi netko odgovoriti?:redface:Imam jos nekoliko pitanja.
1. postoje li kolokviji (iz bilo kojeg predmeta)
2. koliko ispita mogu prenijeti u 2. godinu
![]()
postoje kolokviji iako ne puno, ali postoje...Imam jos nekoliko pitanja.
1. postoje li kolokviji (iz bilo kojeg predmeta)
2. koliko ispita mogu prenijeti u 2. godinu
![]()
1.Kolokvije možeš očekivati iz politologije i uvoda u državu i pravo,a pred rok iz informatike.Moj savjet je da zamolite i profesore iz drugih predmeta da vam omoguće kolokvije.hvala!
Imam jos nekoliko pitanja:
1. iz kojih predmeta s 1. godine mogu očekivati kolokvije i mogu li svi na te kolokvije
2. moram li upisivati kakav seminar ili nesto slicno
3. mogu li se negdje posuditi knjige, npr. u knjiznici na pravnom fakultetu
4. koliko bi mi trebalo otprilike dnevno učenja da dam sve u roku i hoce li mi sta pomoci one skripte iz skriptarnice
5. od kad pocinju raditi referade
:redface:
Funzionamento illegale.3.Knjige možeš posuditi ali bolje i jeftinije je ti je da si ih iskopiraš
Ah čuj,studenti se snalaze na sve moguće načine.Funzionamento illegale.![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.