AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

smotankusha

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam pitanje, kada se ne plati na vrijeme, piše se nekakva (za)molba. Da li se ta (za)molba - formular što god već, kupuje u pravnoj knjižari? printa sa neke stranice pa ispunjava? ili može biti obično sročena u wordu?

Molim vas da mi pomognete, nemam vremena u petak mi je zadnje :(

ana15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I mene to zanima. Platila sam na vrijeme ali ne mogu po žig jer radim i nisam iz Zg a ne mogu svako malo i za svaku glupost dobiti slobodan dan na poslu.

Just smile

Molim Vas br tel od gos Storjak Sanje. Zovem na onaj od sobe br 3 (4590 215) pa se ne javlja. Ne znam dal je to dobar broj ili ga je promjenom sobe promijenila. Pls ljudi!!

josipa12

ima li netko mail od gđe Sanje Storjak? na telefon je nemoguće dobiti, a iamm pitanje jer još nisam platila drugu ratu školarine, pa me zanima koji je postupak.

Dobri Duh

iskustvo sa referadom jako loše gotovo za ne povjerovat

na telefon 0 bodova
ljubaznost 0 bodova
poddcjenjivanje 0 bodova

da li netko zna kome se može potužiti na ove iz referade ili nema smisla

fakin

Super Moderator
PRIJEM STUDENATA U DEKANAT

DEKAN
Prof.dr.sc. HRVOJE SIKIRIĆ; Ponedjeljak: 10 - 11 sati

PRODEKANI:
Prof.dr.sc. PETAR MILADIN; Srijeda: 9 - 10 sati

Prof.dr.sc. MARKO BARETIĆ; Srijeda: 9 - 10 sati

Prof.dr.sc. KSENIJA GRUBIŠIĆ; Četvrtak: 10 – 12 sati

[email protected]

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo jedne prigodne za samo za naše tete i stričeka iz referade :D
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=0KDESJScXJI[/ame]

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
PRIJEM STUDENATA U DEKANAT

DEKAN
Prof.dr.sc. HRVOJE SIKIRIĆ; Ponedjeljak: 10 - 11 sati

PRODEKANI:
Prof.dr.sc. PETAR MILADIN; Srijeda: 9 - 10 sati

Prof.dr.sc. MARKO BARETIĆ; Srijeda: 9 - 10 sati

Prof.dr.sc. KSENIJA GRUBIŠIĆ; Četvrtak: 10 – 12 sati

[email protected]
a na kojoj je to adresi jer sve mi se čini da ću morati ići...

tea_90

Zali Boze referade na ovom fakultetu. Znaci, danas od cca 09:00 pa do cca 13:00 sam zvala i u sobu 8 i 14 negdje oko 50 puta, em zauzeto em zvoni zvoni pa odjednom zauzeto, ne bi se nitko javio, kao da ih sve ruke bole ili su gluhi, ne razumijem. Ovo je vise prevrsilo svaku mjeru. Ne razumijem na temelju cega ta gospoda dobije placu? Da u danasnje vrijeme za 2-3 pitanja moras dolaziti na faks, a izvanredno studiras i ne mozes zbog posla dolaziti, a gospoda su lijena podignuti slusalicu. Da u 21. stoljecu moras valjda brzojav slati, jer je e-mail nepoznanica za njih gore!!! I onda da jos slusam kako su jadni jer imaju puno posla. Ma nemoj, tko zali ostale radnike ove drzave??? Vecina nas se mora trgati od posla, odgovarati svaki dan na 1000 pitanja, trpiti svakakve "pacijente", al' kog briga, sami smo izabrali i za to smo placeni. Tako da draga gospodo studentske referade, radite svoj posao, dignite tu mrtvu slusalicu, odgovarajte na mailove, na vama mozda glupa pitanja, al' opet koga briga, nitko vas ne tjera raditi taj posao, brate, daj otkaz, daj nekome sposobnijem da radi taj posao, da zasluzi tu lijepu placu svojim radom, olaksajte studentima studiranje s konkretnim informacijama, a ne izrecenim glupostima cisto da nas se rijesite. Pokazite ljubaznost i dokazite da ste s razlogom na takvom radnom mjestu! Da imamo i 1000 pitanja, na svako cete odgovoriti jer ste tu zbog nas, tj. trebali biste biti. Neka se sobe 8 i 14 bave pomaganjem studentima i tocnim informiranjem, jer cu prva traziti obrazlozenje od vama nadredjenih za ovakvo nepostivanje akademskih gradjana. Ne dao Bog da nam treba zdravstvena pomoc od vas, pa svi bismo vec bili na onom svijetu! Referado, probudi se!!!

Tourniquet

jane doe.
Katastrofa je frajer na upisima, bahat i nepristojan.
Danas dođem na upise, on mi puše na potvrdu o uplati (internet bankarstvo), danas u 21. st. kad svi sve rade preko neta, on meni puše i kao pita "kaj je ovo" :confused:
A i nekaj sam zbrljala na studomatu i kaže on imate 2 izbora a) da vam poništim upis ili b) da ostavite index pa možda bude ok, a ako ne ostavit ćemo vam index sa strane. I ja kažem ja bi da mi poništite, e tu on meni već stavio index na hrpu i kaže ako ste sve obavili ok sa predmetima onda ćemo vidjet blabla..ugl očito je puno posla poništit upis i nije mu se dalo.

strava i užas.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks