AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

kikica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Referada, (ne)ugodnosti

laž...moraš platiti do prvog veljače i to je to, danas provjereno u referadi.
Kakva laz ? Pa danas sam prijavljivala ispit i morala san donijet potvrdu da sam platila 2 ratu. Inace ne bih mogla prijavit ispit. Nemas pojma i onda siris krive informacije.

vibica

2.) Drugu ratu student mora uplatiti do 31. siječnja 2012.
Ej, nemoj prepravljati onako kako ti paše. Piše ovo:
2.) Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.

prvi dio: ako prijavljuješ ispit 19. i 20.1. za polaganje 3.2., moraš platiti DO prijave, tj. 19. ili 20.1.
drugi dio: ako prijavljuješ ispit u 2.mjesecu, onda moraš platiti do 31.1.2012.
ako prijavljuješ 19. ili 20.1. za ispit 31.1., možeš platiti do kraja mjeseca.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ej, nemoj prepravljati onako kako ti paše. Piše ovo:
2.) Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.

prvi dio: ako prijavljuješ ispit 19. i 20.1. za polaganje 3.2., moraš platiti DO prijave, tj. 19. ili 20.1.
drugi dio: ako prijavljuješ ispit u 2.mjesecu, onda moraš platiti do 31.1.2012.
ako prijavljuješ 19. ili 20.1. za ispit 31.1., možeš platiti do kraja mjeseca.
potpisujem,ovo je točna informacija,ja sam danas išla prijavit ispit za rok od 30.1. do 3.2. i morala sam platiti drugu ratu.

fakin

Super Moderator

Kakva laz ? Pa danas sam prijavljivala ispit i morala san donijet potvrdu da sam platila 2 ratu. Inace ne bih mogla prijavit ispit. Nemas pojma i onda siris krive informacije.
ja sam u srijedu prijavio i nitko me apsolutno ništa nije pitao i normalno sam prijavio ispit, a naravno da nisam platio još 2. ratu...budem do kraja ovog mjeseca.

vibica

ja sam u srijedu prijavio i nitko me apsolutno ništa nije pitao i normalno sam prijavio ispit, a naravno da nisam platio još 2. ratu...budem do kraja ovog mjeseca.
nitko te ništa nije pitao jer polažeš u 1. mjesecu.
inače traže na uvid index da vide dali smo iskeširali.
ali, ima još cajta :)

blackdevil

ja sam isla jucer prijaviti uvod koji je 3.2 i nije mi dala jer nisam platila 2. ratu.. tako da, ako su prijave u sijecnju, a ispit u veljaci, morate platit prije prijave ispita!

fikus321

Vezano za ljude koji su prijavili ispit a nisu na popisu: navodno rade neke provjere i svi koji smo prijavili a nismo na popisu navodno nismo polozili neki od ispita iz prijašnjih godina.
POLAGANJE ISPITA - OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!

18.04.2011. u 14:09
Uređeno: 18.04.2011. u 14:15

POLAGANJE ISPITA - OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!

Na sjednici Stručnog vijeća Upravnog odjela održanoj dana 24. ožujka 2011. usvojena je molba studenata stručnog studija javne uprave za polaganje ispita treće godine studija s jednim nepoloženim ispitom druge godine studija;

Studentima stručnog studija javne uprave dozvoljava se polaganje ispita iz 3. godine studija ako im je ostao jedan nepoloženi ispit iz 2. godine studija.

Prijava ispita na ovaj način moguća je od ispitnog roka u svibnju.

Ispiti polagani suprotno navedenom biti će poništeni.
Sanja Storjak

Ovo vrijedi i dalje, ja sam normalno prijavio 2 ispita s treće u 10. i 11. mj. a ostao mi je jedan nepoloženi s druge!

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

pozdrav, molim vas savjet... Ja sam platila školarinu odmah pri upisu i sad 5 min prije neg idem poslat prijavnicu vidim da trebam poslati kopiju indexa s tim žigom, a pošto sam iz slavonije i radim problem mi je samo zbog toga putovati do zg. Neznam dal da uz prijavu pošaljem samo kopiju uplatnice školarine i onog njihovog papirića, mislite da će oni to uvažiti?

lola

pozdrav, molim vas savjet... Ja sam platila školarinu odmah pri upisu i sad 5 min prije neg idem poslat prijavnicu vidim da trebam poslati kopiju indexa s tim žigom, a pošto sam iz slavonije i radim problem mi je samo zbog toga putovati do zg. Neznam dal da uz prijavu pošaljem samo kopiju uplatnice školarine i onog njihovog papirića, mislite da će oni to uvažiti?
Nazovi referadu !

Mima1991

Mogu li ja doci sutra u referadu i platiti skolarinu? Nisam bila u mogucnosti prije... hoce li to njima predstavljati kakav problem?

pitija

Samo zelim pohvaliti Sanju Storjak, iako vec svi znamo da ona iznimno dobro obavlja svoj posao, no buduci da u nasim drzavnim sluzbama nisu skloni upotrebi bilo kakvih elektronickih ili racunalnih radnji, moram priznati da sam se odusevila kad sam odgovor na svoje pitanje dobila kroz dva sata.

Andreja

Važna obavijest !

Pozivanju se studentice stručnog studija javne uprave Antea Tustonjić, (ponovno 1. godina izvanredno) i Gordana Tomić (s provedenim krivim upisom), da se u roku tri dana jave u studentsku referadu, soba 8/prvi kat, Gundulićeva 10.

ako netko poznaje cure, neka im javi :)

Sonia

zna netko jel radi faks u ponedjeljak ili su spojili vikend?

ve1n

nez kak vi ali meni su sve tete ok osim one gospođe Sanje, pa to je katastrofa.. ona valdja kad vidi studente odma joj je muka? :crazy:

Melanie

Bakalar

nez kak vi ali meni su sve tete ok osim one gospođe Sanje, pa to je katastrofa.. ona valdja kad vidi studente odma joj je muka? :crazy:
Istina... ali, ja se sjećam nje još iz 2008.; tada nije bila takva... barem nikada prema meni... a onda se lagano 2009. počela "luđački" ponašati koliko god to drastično zvučalo...:blabla:

martina_sk

Administrator

meni je sanja uvijek bila super. a s ostalima nisam ni imala previše kontakta, samo znam da se nitko osim sanje parktički nikad ne javlja na telefon :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks