Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kad moras zapisivati nove predmete koje nisi polozio i one koje su ti ostale od prethodne godine su bile krivo napisane stoga je prekrizeno a nastavak slijedi na iducoj stranici.a i polozeni ispiti su sa velikim zigovima. na pola strane stane.na drugim fakultetima dobijes napisano ocjenu.nisam skužila u čem je točno problem mislim kak su te stranice poluprazne? !
dobit cu vjerojatno novi index,vec sam cula za to, s pravnog od frendice.ali steta.svaka se greska skupo placa u zivotu.tih problema sam imala sa g.klanec a sa sanjom je sve u redu,nema pogresaka.kad moras zapisivati nove predmete koje nisi polozio i one koje su ti ostale od prethodne godine su bile krivo napisane stoga je prekrizeno a nastavak slijedi na iducoj stranici.a i polozeni ispiti su sa velikim zigovima. na pola strane stane.na drugim fakultetima dobijes napisano ocjenu.
kad moras zapisivati nove predmete koje nisi polozio i one koje su ti ostale od prethodne godine su bile krivo napisane stoga je prekrizeno a nastavak slijedi na iducoj stranici.a i polozeni ispiti su sa velikim zigovima. na pola strane stane.na drugim fakultetima dobijes napisano ocjenu.
QUOTE]
aha, ovo kaj se tiče žigova je i meni bezvze, stave jedva 2, a mogu komotno 3 žiga lijepo da stoje u index, stvarno ono ne znam di misle sve to stavit na taj način.. a ništa kad je tak kaj ćemo... :shocked:
Na kog se točno naslovi kuverta?što se tiče prijavljivanja ispita, imaš jedan prelijep način prijavljivanja - ja poštom šaljem - možeš i preporučeno, a i normalno u kuverti, lijepo je to što ne moraš biti ni blizu referade da prijaviš ispit, možeš poslati i nešto ranije, jer ak dođe i par dana prije, svejedno ju mora zaprimit..pa čak i ako zakasni :crazy::crazy::crazy:
O kvragu, šta ne mogu imat samo jednu referadu, a ne troja vrata sa šet mogučnosti. Je l može indeks netko drugi podići za mene? Ne bih se gurala van uredovnog vremena, a opet izlazak s posla u tom terminu mi spada u SF.sve referade rade svakim radnim danom od 10:00 - 12:00, a utorkom od 15 - 16h. jos treba proveriti jel ovo za utorak tocno, al mislim da je.
postoje 3 referade: 1. soba br. 3, tamo se sada odvijaju upisi itd.. to je ona dolje u prizemlju
2. soba br. 8, tamo se sada mogu podici indeksi i ostale stvari oko upisa, tak nes
3. soba br. 10, tamo se moze slikati za iksicu, predati prijavnica za ispit i ovjeriti neki materijali potrebni za faks
to je to, valjda sam tocna
Ja uvijek šaljem prijavnicu poštom jer mi je isto nemoguće izostati s posla, napišem samo "referada". Do sad nije bilo problema, uvijek sam bila na popisu prijavljenih za ispit.Na kog se točno naslovi kuverta?
Otkad sam se upisala sve sam se nadala da je prijava ispita putem studomata jer ja nema šanse da izađem s posla u vremenu u kojem nam radi referada. Tak da me ovo sa slanjem poštom oduševilo.
Hvala amalka!
O kvragu, šta ne mogu imat samo jednu referadu, a ne troja vrata sa šet mogučnosti. Je l može indeks netko drugi podići za mene? Ne bih se gurala van uredovnog vremena, a opet izlazak s posla u tom terminu mi spada u SF.
Eto slažem se, i ja sam čekala 6 i POL sati točno na upise (a došla sam cca pola sata prije nego je referada počela raditi) , mislila sam da budem umrla, i ja stvarno nemogu vjerovati da samo JEDNA osoba radi na upisima, pa to je strašno. Sve pohvale za gospođu Sanju, makar je bila živčana (a tko nebi), stvarno je odradila svoj posao kako je mogla sama, sa tolikim studentima, i još ostala pribrana.Moje ječerašnje iskustvo s referadom: Izađem s posla i krenem na upis 2. godine poreznog, stignem tamo u 9:40, ogroman red sve do I kata (dvorane za predavanje upravnog odjela-na kraju) i mislim si O.K. to je to , pričekaću, gotova sam do 12 sati!!!
Red se jedva pokreće, sreća društvo oko mene je pričalo o događajima s faksa, pa recimo u početku interesantno. Kad je prošlo 12 sati, pa 13, pa pored nas su smijući se prošle tete iz gornje referade u 14,30... ja još stojim u redu. Prolaze drugi sudenti govoreći :ma tako je to svaki dan. Čekaju cca 6-7 sati za ne samo upis, nego i neku informaciju!!! Strašno! Uglavnom napokon sam i ja već sva obamrla od silnog čekanja došla na red i dobila štambiljćić u indeks u 15,40 (dakle punih 6 sati čekanja).
Nemojte misliti da pljujem po ženskici u prizemlju na upisima ( Sanja, jeli tako?), ona je savršena jer ipak treba sve to pravilno odraditi, i danima tako dugo raditi i još izvan svega kada uđeš unutra biti jako ljubazan kao što je ona, a ne bezobrazan (slučajevi od prije s kata), ali zar je normalno da na upisima (informacijama za iste...) radi jedna osoba, a očito je već danima da ista treba pomoć? Zašto bar u tim danima nema pomoć? Ne mogu vjerovati i kada bilo kome to pričam sa drugih faksova, čak mislim da mi oni ne vjeruju da sam 6 SATI ČEKALA UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA!!!
Znam da piše, mene više zanima da li ima nekakav period kad na referadi nema gužve. I kad je taj period ako ga ima? :crazy:upisi za redovne traju do 23.10. tj.do danas, a za izvanredne do 30.102009. nema upisa u studenom. to ti piše i tu na forumu a i na oglasnim pločama na faxu.
to NE POSTOJI! amenZnam da piše, mene više zanima da li ima nekakav period kad na referadi nema gužve. I kad je taj period ako ga ima? :crazy:
kad prođu upisiZnam da piše, mene više zanima da li ima nekakav period kad na referadi nema gužve. I kad je taj period ako ga ima? :crazy:
u sobi 3 u prizemlju, a za izvanredne su još do petka. inače ti je od 10 do 13 sati.U kojoj sobi su upisi i do kolko sati svaki dan traju?
referada (soba 10???) nisam sigurna al ona gore :laughing:u kojoj sobi se predaju one potvrde, za osiguranje i slično? soba 3 ili? može netko odg, please?
meni nitko nećeee pomoćiiiiiiii((
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.