hedviga
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
o pa to je zergut!cca. 950
Kaj jesam? Ma, nisaam... :happy:
Jedino ak si na fejsu, pa si tam nekaj sličnoga vidjela :laughing:
a ne fejsam ti ja:mellow::happy:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
o pa to je zergut!cca. 950
cca. 950
pa, i meni se to cini ok:happy:o pa to je zergut!
a ne fejsam ti ja:mellow::happy:
Kolegice, svatko ima pravo na mišljenje, bilo ono utemeljeno na činjenicama ili puko nagađanje, no ovakvo vrijeđanje studenata stvarno nije u redu.Hej ljudi! Upravo čitam ovu temu na forumu od svih vas koji ste potpisivali peticiju. Vidim da se uglavnom radi o studentima koji su sad na faksu ili su nedavno završili i nemaju pojma o nekim stvarima. E sad će vam reći jedna iskusna osoba koja namjerno nije došla potpisati peticiju i reći će vam zašto. Zato što se ta peticija svake godine potpisuje već unatrag nekih 7 godina i uvijek ista stvar. Svake godine nova obećanja od Koprića i ekipe, a još uvijek ništa. Moje je mišljenje da Koprić i ekipa sami potiču studente da pišu peticije (iako znaju da od specijalističkog studija neće biti ništa) kako bi svake godine mogli upisati nove studente i na njima zaraditi. I to je glavni razlog zašto sam se na objavu da će biti peticija oglušila i samo nasmijala naivnim studentima zgrade u Gundulićevoj ulici...
molim vas javite mi se na mail od udruge [email protected]Nisam baš sigurna gdje bi postala ovo pitanje i ima li već razgovora na ovu temu, ako ima bilo bi mi drago da me neko uputi
e sad... postoji li mogućnost da se potpisuje peticija ili na neki drugi način smanji bodovni prag za upis treće godine??? bar s 10 na 14 ECTS bodova, a nebi bilo loše ni više
kao što postoji za upis zadnje godine Poreznog studija?
...ovo je pitanje iz očaja![]()
bilo bi dobro kad bi nam recimo dali da upišemo 3.sa 48 ects-a,opet možeš dva ispita ostavit...Nisam baš sigurna gdje bi postala ovo pitanje i ima li već razgovora na ovu temu, ako ima bilo bi mi drago da me neko uputi
e sad... postoji li mogućnost da se potpisuje peticija ili na neki drugi način smanji bodovni prag za upis treće godine??? bar s 10 na 14 ECTS bodova, a nebi bilo loše ni više
kao što postoji za upis zadnje godine Poreznog studija?
...ovo je pitanje iz očaja![]()
Tražili smo vec, al nisu odobrili. Tražili smo bili čim smo postali Pravni fakultet da se izjednacimo u statusu polaganja ispita, dakle s jednim nepolozenim sa niže godine, ali za drugu godinu nije odobreno. Nije ni onda kad su nam odobrili za treću.Jel se može organizirati peticija da nam odobre POLAGANJE ISPITA SA DRUGE GODINE, SA JEDNIM NEPOLOŽENIM ISPITOM IZ PRVE GODINE? mislim da se to nikad još nije skupljalo, a pošto je isto odobreno za treću godinu( dakle ispiti s treće se mogu polagati ako je ostao jedan nepoložen ispit sa druge godine) onda ne vidim razlog zašto bi ovo odbili !
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.