AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

PETICIJA

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

maatejaa89

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e a postoji li mogucnost kad bi se raspisivala ponovo peticija, npr da se prosiri opseg,( znam da nije lako, i da je skupljeno 950 potpisa) mislim na to posto ima upravno pravo u rijeci ( iako sam cula da im je bolje neg nama u zg) da se na neki nacin udruzimo, jer kako god ga okrenes i oni imaju 3 god. Imaju svoj forum i nekako doc u kontakt s njihovom udrugom studenata. te da svi trazimo te dodatne dvije godine?

Petrica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej ljudi! Upravo čitam ovu temu na forumu od svih vas koji ste potpisivali peticiju. Vidim da se uglavnom radi o studentima koji su sad na faksu ili su nedavno završili i nemaju pojma o nekim stvarima. E sad će vam reći jedna iskusna osoba koja namjerno nije došla potpisati peticiju i reći će vam zašto. Zato što se ta peticija svake godine potpisuje već unatrag nekih 7 godina i uvijek ista stvar. Svake godine nova obećanja od Koprića i ekipe, a još uvijek ništa. Moje je mišljenje da Koprić i ekipa sami potiču studente da pišu peticije (iako znaju da od specijalističkog studija neće biti ništa) kako bi svake godine mogli upisati nove studente i na njima zaraditi. I to je glavni razlog zašto sam se na objavu da će biti peticija oglušila i samo nasmijala naivnim studentima zgrade u Gundulićevoj ulici...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Hej ljudi! Upravo čitam ovu temu na forumu od svih vas koji ste potpisivali peticiju. Vidim da se uglavnom radi o studentima koji su sad na faksu ili su nedavno završili i nemaju pojma o nekim stvarima. E sad će vam reći jedna iskusna osoba koja namjerno nije došla potpisati peticiju i reći će vam zašto. Zato što se ta peticija svake godine potpisuje već unatrag nekih 7 godina i uvijek ista stvar. Svake godine nova obećanja od Koprića i ekipe, a još uvijek ništa. Moje je mišljenje da Koprić i ekipa sami potiču studente da pišu peticije (iako znaju da od specijalističkog studija neće biti ništa) kako bi svake godine mogli upisati nove studente i na njima zaraditi. I to je glavni razlog zašto sam se na objavu da će biti peticija oglušila i samo nasmijala naivnim studentima zgrade u Gundulićevoj ulici...
Kolegice, svatko ima pravo na mišljenje, bilo ono utemeljeno na činjenicama ili puko nagađanje, no ovakvo vrijeđanje studenata stvarno nije u redu.

smajlica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
u svakom slučaju svako buduće potpisivanje bilo kakve peticije na temu nastavka studija bilo bi vrijeđanje pameti svakog studenta koji je uložio svoj trud i vrijeme u stručni studij koji još uvijek nema perspektivu na tržištu rada...nisam baš sigurna da za cijelu ovu situaciju nitko nije odgovoran...mi koji smo na svijetu malo duže...npr. počeli smo studirat devedestih...sjećamo se famoznog odvajanja Veleučilišta od Pravnog fakulteta...s obzirom da je razlog odbijanca Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje bio nedovoljan broj redovito zaposlenih profesora, nekako se nameće zaključak da su oni koji su odlučili odvojit se - zaribali stvar gadno i očito je da su valjda samo oni prosperirali od takve odluke...jer do danas to odvajanje nije donijelo ništa pozitivno studentima.
A prazna obećanja o nastavku studija studentima koji su upisali i završili razliku da i ne govorim...kako ih nije stid, za ovakvu nesposobnost bi u svakom normalnom društvu padale glave ali da, zaboravih, mi smo u državi 'rvackoj gdje je sve nakaradno i gdje se svi bore samo za svoje osobne male interese

babaroga

Nisam baš sigurna gdje bi postala ovo pitanje i ima li već razgovora na ovu temu, ako ima bilo bi mi drago da me neko uputi :)
e sad... postoji li mogućnost da se potpisuje peticija ili na neki drugi način smanji bodovni prag za upis treće godine??? bar s 10 na 14 ECTS bodova, a nebi bilo loše ni više ;)
kao što postoji za upis zadnje godine Poreznog studija?
...ovo je pitanje iz očaja :D

honey988

Nisam baš sigurna gdje bi postala ovo pitanje i ima li već razgovora na ovu temu, ako ima bilo bi mi drago da me neko uputi :)
e sad... postoji li mogućnost da se potpisuje peticija ili na neki drugi način smanji bodovni prag za upis treće godine??? bar s 10 na 14 ECTS bodova, a nebi bilo loše ni više ;)
molim vas javite mi se na mail od udruge [email protected]

enna

bilo bi dobro kad bi nam recimo dali da upišemo 3.sa 48 ects-a,opet možeš dva ispita ostavit...

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel se može organizirati peticija da nam odobre POLAGANJE ISPITA SA DRUGE GODINE, SA JEDNIM NEPOLOŽENIM ISPITOM IZ PRVE GODINE? mislim da se to nikad još nije skupljalo, a pošto je isto odobreno za treću godinu( dakle ispiti s treće se mogu polagati ako je ostao jedan nepoložen ispit sa druge godine) onda ne vidim razlog zašto bi ovo odbili !

honey988

Jel se može organizirati peticija da nam odobre POLAGANJE ISPITA SA DRUGE GODINE, SA JEDNIM NEPOLOŽENIM ISPITOM IZ PRVE GODINE? mislim da se to nikad još nije skupljalo, a pošto je isto odobreno za treću godinu( dakle ispiti s treće se mogu polagati ako je ostao jedan nepoložen ispit sa druge godine) onda ne vidim razlog zašto bi ovo odbili !
Tražili smo vec, al nisu odobrili. Tražili smo bili čim smo postali Pravni fakultet da se izjednacimo u statusu polaganja ispita, dakle s jednim nepolozenim sa niže godine, ali za drugu godinu nije odobreno. Nije ni onda kad su nam odobrili za treću.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks