AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

PETICIJA

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa recimo jedna tema di bi ljudi ostavili svoje podatke koje vi onda upišete na papir..
npr.netko tko živi u splitu a diplomirao je prije dvije godine možda bi htio potpisat a za to mu se ne isplati skroz do zg dolazit..

osim ako bi to onda bilo "ilegalno"

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pa recimo jedna tema di bi ljudi ostavili svoje podatke koje vi onda upišete na papir..
npr.netko tko živi u splitu a diplomirao je prije dvije godine možda bi htio potpisat a za to mu se ne isplati skroz do zg dolazit..

osim ako bi to onda bilo "ilegalno"
za takvo nešto je najjednostvanije uputiti studente da pošalju podatke na mail adresu organizatora, čisto radi toga da ne stavljaju svoje podatke tamo gdje ih skoro svi mogi vidjeti, no nisam sigurna da se tako smije raditi.
za koju god peticiju sam čula, uvijek se pozivalo građane / studente etc. da dođu tu i tu u toliko i toliko sati potpisati peticiju. nikad se nije ostavljla mogućnost onima koji ne mogu doći potpisati da ostave svoje podatke kako bi ih netko drugi upisao. onda nema smisla prikupljti potpise uživo uopće i trošiti vrijeme na to, već bi mogli svi tako slati podatke.
a postoji i mogućnost ''zlouporabe'' na način da netko pošalje podake kolege koji uopće nema pojma da ih je poslao.
kužiš kaj hoću reći.. sigurna sam da bi bilo stoput bolje da imamo tu mogućnost, definitivno bi bilo više potpisa, ali mislim da baš i nije legalno.

Ninek

sve štima kaj ti veliš,al tu se radi o 10-tak studenata, a ne o potpisima za kandidaturu za predsjednika..
al da, ovo sa upućivanjem na organizatora je dobra ideja..makar mislim da onaj tko želi doć taj će i doć,a oni koji ne mogu neće i tak je uvijek..
hvala bogu da je ovih koji mogu više :happy:

redruM

Bio danas, mislim da sam načuo komentar neke žene da njoj to ne treba,al možda sam i krivo čuo.

Se zna kolko ljudi je na našem faksu da vidimo kolko bu ih se uopće potpisalo?

Ivy

Admin
Nisi krivo cuo...

Na nasem faksu trenutno studira oko 2000 studenata
peticiju mogu potpisati i diplomirani studenti, sa naznakom diplomirao npr 2009g

S obzirom na trenutni odaziv studenata
o gore navedenoj brojci mi mozemo samo sanjati

Studenti bi trebali biti puno zainteresiraniji

Nadam se da ste vi, aktivni i potpisnici, kontaktirali i druge kolege o peticiji i potaknuli ih da se i oni potpisu...

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolko je ljudi potpisalo dosad?? I jel se brojka od 2000 studenata na faxu odnosi samo na upravni studij?? Nekak mi je to puno..

Ivy

Admin
jep samo na upravni studij

ima puno onih koji su formalo na faksu a nikada nisu tamo...

odaziv je stvarno za ne povjerovati :(

Ako jos niste dali potpis jer misliti da taj jedan vas ne znaci nista
Onda se samo sjetite koliko ima studenata koji isto tako misle...
Ovo je za sve nas...

Hvala svima koji su potpisali peticiju i zao mi je sto nismo orijentirani na vas vec na one koji ju nisu potpisali ...

Kolega Mustang je uistinu potpisao
ja ga vidjela krajicom oka :D

nije trajalo duze od pola minute

Zar je to puno?

redruM

Vjerojatno 60% ljudi ni ne zna da mi nemamo +2 ni da imaju di nastavit.

A možda oni i ne žele, pa ono jebite se vi ostali.
Al da se daje nekaj za svaki potpis onda bi svi dolazili.

anaya

Hey, ja sam isto potpisala prošli tjedan i slala obavijesti preko maila ostalim kolegama (bivšim, sadašnjim) sa kojima sam još u kontaktu...:happy:

maya_21

Bilo bi super kada se petcije ne bi potpisivale samo na fakultetu,da recimo potoji jos nekoliko lokacija,da ljudi s udaljenijih mjesta ne moraju jahat do centra grada,što se tiče lokacija dr.lokacija npr u studnetskom centruu,nekom srodnom fakultetu ili istom u drugom gradu,naravno ako je to dozvoljeno(ne vidim razlog zašto ne bi bilo):) Iako bi svatko trebao dici guzicu i prošetat se ili dat podatke nekome da se to obavi umjesto njega,ali šta ćemo,ako želimo nastavak studija moramo izaci u susret onima koji zaista ne maju vremena,mogucnosti ali i ljenjivcima!

Mustang11

jep samo na upravni studij

ima puno onih koji su formalo na faksu a nikada nisu tamo...

odaziv je stvarno za ne povjerovati :(

Ako jos niste dali potpis jer misliti da taj jedan vas ne znaci nista
Onda se samo sjetite koliko ima studenata koji isto tako misle...
Ovo je za sve nas...

Hvala svima koji su potpisali peticiju i zao mi je sto nismo orijentirani na vas vec na one koji ju nisu potpisali ...

Kolega Mustang je uistinu potpisao
ja ga vidjela krajicom oka :D

nije trajalo duze od pola minute

Zar je to puno?
Pa nisam te zamijetio... :crying2:Vidio sam neku plavušu al mislim da to nisi bila ti...:confused2:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Bilo bi super kada se petcije ne bi potpisivale samo na fakultetu,da recimo potoji jos nekoliko lokacija,da ljudi s udaljenijih mjesta ne moraju jahat do centra grada,što se tiče lokacija dr.lokacija npr u studnetskom centruu,nekom srodnom fakultetu
Nemoj shvatiti kao napad ili nešto slično, no smatram, ako dolaziš iz nekog malo udaljenijeg dijela grada, onda ti je svejedno da li ćeš doći do NSB-a, do Kvatrića ili do faksa potpisati se. Uostalom, računalo se na to da je zadnji tjedan predavanja i da se dolazi po potpise...

ili istom u drugom gradu,naravno ako je to dozvoljeno(ne vidim razlog zašto ne bi bilo):)
Na našem faksu ima mnogo ljudi koji nisu iz Zagreba. Da li bi bilo racionalno organizirati potpisivanje peticije npr. u Čakovcu ili Vinkovcima ako tamo živi npr. po 5 naših studenata... teško. Da ne bi krivo shvatila, i 5 potpisa više je vrlo bitna stvar, no tko bi te potpise skupljao i donio ih u Zagreb?

Udruga koja je pokrenula ovu peticiju nema dovoljno ljudstva da bi provela jedno takvo skupljanje potpisa (svaka čast onima koji su na faksu bili i nekoliko dana skupljajući potpise!).

prošetat se ili dat podatke nekome da se to obavi umjesto njega
Upravo tako.

Ovisimo o onima kojima se da doći na faks zbog ovakve akcije, a nažalost takvih je malo.
Više je onih koji su potpisali peticiju za dekanski rok, iako, osobno ovu peticiju smatram daleko važnijom.

Marinica

ja sam potpisala :))))))
iako ja po svojim trenutnim stavovima i mogucnostima ne vjerujem da ba nastavila studij i kada bi ga uveli... al nikad se ne zna :))

Ivy

Admin
Pa nisam te zamijetio... :crying2:Vidio sam neku plavušu al mislim da to nisi bila ti...:confused2:

Mislim da sam ipak bila ja :)

Malcice sam se promjenila od drzavne :D

(potpisao si peticiju u jutarnjem terminu, zar ne )

Sto se tice prikupljenog broja potpisa

Zanimljivo je da mi se cini da smo na tribini sakupili veci broj potpisa ako se ne varam

Tribina koja je trajala uvrh glave dva sata

a peticija traje dva tjedna

U dva tjedna mislim da svi mogu odvojiti par minuta za potpis

maya_21

Shvaćam ja neizvedivost svog prijedloga,odnosno ajmo to više nazvat neisplativosti,netransparentnosti i sve što ide uz to,tako da ne shvaćam ništa kao napad :)
samo predlažem više lokacija i u Zagrebu,jer nažalost ne razmišljaju svi da je isto doći do Centra ili Sc-a i tako(ja se slažem s vama kolegice) :) I slažem se da je to previse zezancije oko par potpisa,samo sam predložila,mozda se ipak bolje usredotočit na motivaciju ljudi,vise plakata,ajmo skupit pare...osmislit neki slogan,nešto što ce ljude potkanut da se potpisuju kao i za dekanski,bilo što,sve je bolje od pustog lamentiranja ovdje na forumu.Ne kazem da su moje ideje prepametne,sigurno netko ima bolje,ajmo rade trazit rješenja,akcija,akcija...I MOGU JA POTPISAT KOGA TREBA,NA PM MI POŠALJITE PODATKE!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks