forum
<i>automatski bot</i>
Ovdje se šalju komentari za članak ili kolumnu: Peticija za Dekanski rok
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pretpostavljam da nisi pročitao/la članak,imaš link u prvom postu,tam ti sve lijepo piše..:wink5:kad kreće prikupljanje potpisa??
Slažem se, studenti bi trebali biti solidarni bez obzira koliko im je ispita ostalo ili su pak sve riješili! Izgovor "moj potpis neće ništa značiti" je jako jadan jer možda neće nekome osobno značiti, ali značit će nekom drugom studentu kojemu je ostalo tako malo da upiše nastavak studija. I ja se pridružujem apelima za potpisivanje peticije jer je svaki potpis jednako važan...Zato, drage moje kolegice i kolege, nesebičnost i solidarnost prije svega! :happy:Dužnost svakog studenta DVZ-a je da POTPIŠE ovu peticiju,bez obzira dal je riješil sve ispite ili mu je ostalo više njih za položit..:wink5:
Za potpisivanje ove peticije kojom pomažete sebi i svojim prijateljima je potrebno 45 sekundi,ko nema vremena i volje da to potpiše,taj nema veze sa životom..:wink5:
Peticija za Dekanski rok od 1.-3., 6.-10. te 14.9. u Gundulićevoj 10 od 10 do 13 sati.Kada će biti potpisivanje peticije za dekanski rok?
i ja se slažem! meni recimo dekanski nije bio presudan a nije ni ove godine al sam svejedno potpisala peticiju jer znam da nekome trebaSlažem se, studenti bi trebali biti solidarni bez obzira koliko im je ispita ostalo ili su pak sve riješili! Izgovor "moj potpis neće ništa značiti" je jako jadan jer možda neće nekome osobno značiti, ali značit će nekom drugom studentu kojemu je ostalo tako malo da upiše nastavak studija. I ja se pridružujem apelima za potpisivanje peticije jer je svaki potpis jednako važan...Zato, drage moje kolegice i kolege, nesebičnost i solidarnost prije svega! :happy:
bojim se da je...:wink5:molim nekoga da potvrdi jel ovo moje što ću napisat točno:
redovni sam student prve godine za osobne potrebe i sad bih htjela drugu godinu upisat izvanredno s tim da bih prenijela uvod u državu i pravo;
znači kak sam ja shvatila po novom godina za izvanredne košta 4 800 (dakle 60*80) s tim da u mom slučaju uvod još iznosi 560 kn + onih 300 kn upisnine, znači mene ta godina naposljetku izađe vrtoglavih 5660, mislim kad sam bila redovni ta cijena mi nije bila baš toliki problem jer sam imala ta tzv. studentska prava, al bih htjela upisat izvanredno tak da si mogu naći normalan posao i praktički radit za upis godine jer kak su ovi na faxu počeli za godinu dana fax će koštat ko godina na privatnom
zanima me jel sad točna ta moja računica?
hvala unaprijed!!!
ma koma, svi smo kad pogledam u žešćoj banani, i redovni i izvanrednibojim se da je...:wink5:
Je, pitam se zašto...:shocked:Hey svima, ja sam danas bila na faksu oko pola 11 i htjela potpisati peticiju i za dekanski roka, ali nije bilo nikoga!? Od koliko do koliko sati se onda može doći na faks da se potpiše?
Što nije trebao već u deset netko biti tamo tko sakuplja potpise? :shocked:
Bio je propust udruge u organizaciji tko će od kolega taj dan doći s listama pa zato nije bilo nikog, ali iz udruge poručuju da će ostale dane biti moguće potpisati peticiju prema danom rasporedu. :laughing:Hey svima, ja sam danas bila na faksu oko pola 11 i htjela potpisati peticiju i za dekanski roka, ali nije bilo nikoga!? Od koliko do koliko sati se onda može doći na faks da se potpiše?
Što nije trebao već u deset netko biti tamo tko sakuplja potpise? :shocked:
opet si bez plaćanjaHej, jel mi može netko odgovorit na pitanje, ako zna- upisala sam 1. godinu redovno bez plaćanja i što ako sad upišem čisti pad godine ili "parcijalu", dal ću opet bit bez plaćanja ili ne? Hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.