AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Peticija za Dekanski rok

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tea_90

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
e majke mi moje ja više niš ne kužim, hahhahhah

ugl za upis čiste godine nam treba 50 ects, ak sam dobro skontala i šta sad zar nije prije bilo da ako imamo 50 ects-a da ne moramo ništa doplatiti za taj predmet koji prenosimo, a sad je kao da taj predmet plaćamo 80/100kn po ects-u

kod mene je situacija da sam redovni s plaćanjem, imam 53 boda i sad bih se htjela prebaciti u izvanredne i prenijeti uvod, koliko ja sad na kraju plaćam? zahvaljujem unaprijed

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e majke mi moje ja više niš ne kužim, hahhahhah

ugl za upis čiste godine nam treba 50 ects, ak sam dobro skontala i šta sad zar nije prije bilo da ako imamo 50 ects-a da ne moramo ništa doplatiti za taj predmet koji prenosimo, a sad je kao da taj predmet plaćamo 80/100kn po ects-u

kod mene je situacija da sam redovni s plaćanjem, imam 53 boda i sad bih se htjela prebaciti u izvanredne i prenijeti uvod, koliko ja sad na kraju plaćam? zahvaljujem unaprijed
plaćaš 60 bodova puta 80 kn za 2 godinu, i uvod 7 puta 80 kn plus 300 kn upisnine = 4800 kn + 300 kn + 560 kn uvod, zato ga bolje što prije položi da si ušparaš para!!!

laminat

Ja bil u ponedjeljak 6.9 oko 12:30 i nije bilo nikoga ko je skupljal potpise..valjda su ranije otišli doma..Nema veze,budem sutra ili prekosutra.. :)

anaya

Ja bil u ponedjeljak 6.9 oko 12:30 i nije bilo nikoga ko je skupljal potpise..valjda su ranije otišli doma..Nema veze,budem sutra ili prekosutra.. :)
Izgleda da u ponedjeljak nikoga uopće nije ni bilo tamo...nadam se samo da su se onda za ostale dane uspjeli organizirati da netko bude tamo i skuplja potpise...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Izgleda da u ponedjeljak nikoga uopće nije ni bilo tamo...nadam se samo da su se onda za ostale dane uspjeli organizirati da netko bude tamo i skuplja potpise...
nije se baš lako organizirati
kad je svega (možda) 4-5 ljudi zaista aktivno u udruzi
a i oni imaju svoje obveze
tražila se pomoć od studenata, ali očito se nitko nije javio

kaj vi mislite da udruga sve mora sama
udruga niš ne mora, ako neće
javite se, pomozite u skupljanju
nemojte samo gunđat

anaya

nije se baš lako organizirati
kad je svega (možda) 4-5 ljudi zaista aktivno u udruzi
a i oni imaju svoje obveze
tražila se pomoć od studenata, ali očito se nitko nije javio

kaj vi mislite da udruga sve mora sama
udruga niš ne mora, ako neće
javite se, pomozite u skupljanju
nemojte samo gunđat
Nitko ne gunđa, ja bi pomogla da mogu ali radim od osam do četiri tako da je to neizvedivo, a samo povremeno mogu navratiti do faksa kad zbog posla idem do grada nešto obavljati...

tea_90

e a kad će se znati hoće li ili ne bit dekanskog?
molim boga da bude jer mi je prijekooooo potreban!!!

anaya

trebao? a u postovima prije si rekla da je 20. rujna sjednica...:confused2:
A potpisi se sakupljaju još i u utorak!! Pa baš i nema smisla onda da je sjednica bila sad u petak!!! :confused2:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
A potpisi se sakupljaju još i u utorak!! Pa baš i nema smisla onda da je sjednica bila sad u petak!!! :confused2:
Kolegica je vjerojatno mislila na skupštinu udruge, ne na sjednicu stručnog vijeća.

laminat

Moze li mi netko reci kolike su sanse za dekanski??? I kad bi se odrzao???
Po 153.puta odgovor na ovo pitanje,šanse za dekanski su vrlo dobre,prošle godine uvjerljivo izglasan..Održava se u listopadu,otprilike oko 10.listopada

misty

Pošto je peticija za dekanski gotova, bude li nas netko iz udruge izvjestio koliko je skupljeno potpisa i kad je točan datum sjednice? :wink5:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks