AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

veki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
upisala sam fax 2005 kao redovan, (bila 2 god na mirovanju-bebač:) , prošle godine: znači 2009 se prebacila na izvanredne i tako upisala parcijalu 3.),
e sad pošto od onda nisam ništa dala :( mene zanima do kad ja imam pravo studirati, i što ako rješim samo ono što mi je ostalo sa 2.godine(građansko,radno, uljp), a ništa sa treće???mislim da će tako i biti,onda upisujem slijedeće godine čistu treću? uglavnom do kad ja to moram rješit?? ako netko zna da mi kaže???

Ninek

upisala sam fax 2005 kao redovan, (bila 2 god na mirovanju-bebač:) , prošle godine: znači 2009 se prebacila na izvanredne i tako upisala parcijalu 3.),
e sad pošto od onda nisam ništa dala :( mene zanima do kad ja imam pravo studirati, i što ako rješim samo ono što mi je ostalo sa 2.godine(građansko,radno, uljp), a ništa sa treće???mislim da će tako i biti,onda upisujem slijedeće godine čistu treću? uglavnom do kad ja to moram rješit?? ako netko zna da mi kaže???
kao izvanredni nisi vremenski ograničena, možeš upisivat dokle god si voljna plaćat.
sad na upisima moraš nešto upisat, znači pad, i platit školarinu, s tim da sad imaš opciju upisat ispita koliko hoćeš, iz druge šta ti je ostalo a iz treće jedan ili tri, na tebi je da odlučiš i to ti se plaća 80 kuna po Ect bodu plus upisnina.

mateja19

ljudi,mene zanima jel ima tko da je upisivao parcijalu a falilo mu je pola boda.jer ja sada imam 30.5 bodova a dekanski je idući tjedan i neću stići kako sam planirala izaći jer sam naravno računala da će biti dekanski sredinom mj. da li ima tko sa sličnom situacijom?

krejzi19

pitanjce,ako recimo padnemo neki ispit 4 pu.,dobimo zabranu 3 mjeseca,dal ako imamo skupljenih 31 bod,možemo upisat parcijalu ? il ako imam sve uvjete za drugu,dal mogu upisat drugu bez obzira na tu zabranu ?

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pitanjce,ako recimo padnemo neki ispit 4 pu.,dobimo zabranu 3 mjeseca,dal ako imamo skupljenih 31 bod,možemo upisat parcijalu ? il ako imam sve uvjete za drugu,dal mogu upisat drugu bez obzira na tu zabranu ?
Naravno :laughing:

ninapoz

e mene baš to muči...znači ja sam prošle god.platila školarinu koja mi vrijedi 2 god.pa ono što meni nije jasno- da li plačam samo one ispite iz treće koje ću upisati (parcijala) bez ovih koji su mi ostali sa druge s obzirom da sam i prošle god.platila cijelu godinu.znači zašto bi opet platila ove sa druge .jel me tko skužio šta sam htjela reći :crazy:[/QUOT
mene slično muči ,ja sam lani upisala 2. god i školarina isto navodno rijedi 2 god. iz druge su mi ostala 5 predmeta (to bi bio pad) dal moram sad opet upisivat i plaćat te predmete iz druge ili mogu samo nastavit davat ispite i ništa ne upisivat. hvala

Ninek

mene slično muči ,ja sam lani upisala 2. god i školarina isto navodno rijedi 2 god. iz druge su mi ostala 5 predmeta (to bi bio pad) dal moram sad opet upisivat i plaćat te predmete iz druge ili mogu samo nastavit davat ispite i ništa ne upisivat. hvala
ove godine ne moraš plaćat nego samo nastaviš.
a po novom nema više toga, tako da kad sljedeće godine upišeš i platiš godinu trajat će ti školarina samo jednu godinu

lola

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kad kupujem materijale za upis da li tražim posebne materijale za parcijalu ili su svi isti? Kako popunjavam indeks da li ponovo prepisujem predmete koji su mi ostali sa prve godine+ predmeti druge godine?Dobijemo li i popis predmeta druge godine u knjižari sa upisnim materijalom?

Prčiguz

Kad kupujem materijale za upis da li tražim posebne materijale za parcijalu ili su svi isti? Kako popunjavam indeks da li ponovo prepisujem predmete koji su mi ostali sa prve godine+ predmeti druge godine?Dobijemo li i popis predmeta druge godine u knjižari sa upisnim materijalom?
Kazes u knjizari da upisujes parcijalu pa dobijes popis predmeta iz prve i predmeta iz druge... Prvo se upisuju predmeti koji su ti ostali po semestrima pa onda predmeti druge godine.

Zločesta

Re: Nauka o javnoj upravi

ej ljudi jel znate jel se može pisati molba za 1 bod za parcijalu, ,jer imam 30 ECTS-a pa me zanima ako netko zna nešt o tome???

Zločesta

ej jel netko zna jel se može pisati molba za parcijalu za jedan bod, ,imam 30 ects-a i jel bi mi odobrili taj jedan bod za upis parcijale??

Andreja

imam jedno pitanjce: ja se prebacujem na izvanredne i upisujem parcijalu treće, i sad me zanima kak sa zdravstvenim i s pokazom, znam da se iksica gubi, a kaj je s tim dvoje dal mogu ta prava nekak zadržati i ako da kako? :unsure:

misty

i jel izvanredni mogu produžit godinu i riješit si ovo što im je ostalo iz prve??
ako si uplatila prošle godine, ne moraš ove godine ništa plaćati, dakle nastavljaš dalje. jedino ako se sada upsiuje izvanredno godina, ta uplaćena školarina ti vrijedi po novom samo jednu godinu! :wink5:

mateja19

imam jedno pitanjce: ja se prebacujem na izvanredne i upisujem parcijalu treće, i sad me zanima kak sa zdravstvenim i s pokazom, znam da se iksica gubi, a kaj je s tim dvoje dal mogu ta prava nekak zadržati i ako da kako? :unsure:
izvanredni nemaju nikakva studentska prava-nemaju studentski pokaz...možeđ se prijaviti na burzu i imati socijalni.

Mike7

Re: Nauka o javnoj upravi

ej ljudi jel znate jel se može pisati molba za 1 bod za parcijalu, ,jer imam 30 ECTS-a pa me zanima ako netko zna nešt o tome???
Čitao sam u rubrici "pad godine" ili "parcijala" na forumu da se može tražit.
Ali to pitanje postavi tamo. Pa će ti oni koji više znaju odgovorit.

mateja19

molim pomoć ...s obzirom da su tete jako nepristupačne u referadi zanima me kako popuniti index. ..IZVANREDAN SAM i upisujem parcijalu sa 35,5 bodova .znači prvo upisujem ispite koji su mi ostali sa druge i što onda sa treće? ne bi upisala max.da mi je 60 bodova već nekih 3 ispita sa treće.e sada me zanima da li ja ove godine biram smjer ili ne? ako ne,onda da li netko zna koja su to tri predmeta po redu koja moram upisati da znam izračunati školarinu? da li to upisivanje po redu se odonosi na redovne ili i na izvanredne studente.?

molila bi točnu i provjerenu info,ljudi koji su sada bili na upisu parcijale .

hvala puno

Tyna1989

ej pozz...zamolila bi savjet...prisiljena sam prebacit se izvanredno i upisat parcijalu 2...sa prve mi ostaju nauka i financiranje pa me zanima koje bi mi predmete sa 2.bilo najbolje iskombinirat...opet nebi samo one najlakše jer će mi onda iduće godine bit katastrofa...a koje predmete baš moram sa 2.upisat(skužila sam da OUP moram-ispravite me ak sam u krivu)...i malo sam zujala po forumu i vidjela da neki predmeti imaju kolokvije pa dal ja kao vanredni imam pravo izlazit na njih???

i još jedno pitanje dal kao vanredni skupljam potpise il i bez njih mogu izlazit na ispite...iako još nisu ni počela predavanja iz nekog predmete

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks