AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Parcijala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tinach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim info: upisujem parcijalu 3. (izvanredni), a imam položenu ekonomiku poduzeća i javni odnosi u upravi, i što ako nema mjesta za taj smjer i izborni. tek danas sam ostvarila uvjet za parc. ako je netko bio u sličnoj situaciji molim da mi odgovori. hvala
pa kakvu ulogu za tebe ima činjenica ima li mjesta ili nema?:confused2: ako si te predmete položila oni ti se svakako priznaju..ako nema mjesta na smjeru koji te ispite sadrži onda kao izborni predmeti. ja imam položenu ekonomiku pa ću ga upisati ili kao izborni ili kao predmjer smjera(u slučaju da je ostao taj smjer)..
otkud vama svima ovaj ispit- javni odnosi u upravi? na kojoj je to godini?

goga1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
sad je sve jasno, nisam znala da se predmet smjera može upisati kao izborni. a javni odnosi su po starom programu bili na 2. godini

Jennifer

ovako ostalo mi je financiranje i nauka i planiram upisati parcijalu druge što znači iz prve godine imam 39 bodova. zanima me koliko bodova iz druge godine mogu upisati i da li je bitno iz kojeg su semestra predmeti.
Po nekoj mojoj logici prvo bi trebala upisati predmete iz prvog semestra pa ostalo zar ne?

tinach

sad je sve jasno, nisam znala da se predmet smjera može upisati kao izborni. a javni odnosi su po starom programu bili na 2. godini
u jebate, pa ja sad išla gledati u svoj indeks i vidim neke "javne odnose u upravi" kao položeno..ja totalno zaboravila na to:laughing:
kaj je to izborni ili neki predmet koji spada u neki smjer? ovo mi je otkriće..:crazy:

Nela

ovako ostalo mi je financiranje i nauka i planiram upisati parcijalu druge što znači iz prve godine imam 39 bodova. zanima me koliko bodova iz druge godine mogu upisati i da li je bitno iz kojeg su semestra predmeti.
Po nekoj mojoj logici prvo bi trebala upisati predmete iz prvog semestra pa ostalo zar ne?
iz druge godine upišeš 39 bodova
bitno je iz kojeg su semestra predmeti ali možeš kombinirati, mislim da nitko neće (previše) prigovarati

redruM

Ako upisujem parcijalu 2. godine i prebacuju me na izvanredne, jel pišem sve predmete na 1 stranu indeksa ili na 2?

Jer na listu mi ne piše koji je predmet u kojem semesetru.

4kn su upisni materijali.

Željkica

Ako upisujem parcijalu 2. godine i prebacuju me na izvanredne, jel pišem sve predmete na 1 stranu indeksa ili na 2?

Jer na listu mi ne piše koji je predmet u kojem semesetru.

4kn su upisni materijali.
Nekad davno kad sam ja upisivala parcijalu (izvanredan), tada sam i predmete 1. i neke iz 2. godine upisivala na istu stranicu indexa, znači sve na 1. stranicu.

Željkica

Ja upisujem parcijalu 2.godine, imam 32 ects boda, znači prebacujem 28 bodova sa 1.god. i upisujem 32 boda sa 2.god. Ako sve položim, imam li pravo, tj. dovoljan broj ects bodova za upis parcijale 3 ili nemam? Čini mi se da po rang listi baš i nemam...

Dobro, znači nema veze ako je predmet 2 semestralan, svejedno ga pišem samo na jednu stranu?
da, sve predmete pišeš samo na jednu stranu, tako sam i ja.

našla sam si odgovor u prijašnjim postovima!!(bravo ja!) sa ovih upisanih 32 ects iz 2.godine, ako ih sve položim-ostvarujem ipak upis parcijale 3,jel da!?i to je ta parcijala na parcijalu...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
našla sam si odgovor u prijašnjim postovima!!(bravo ja!) sa ovih upisanih 32 ects iz 2.godine, ako ih sve položim-ostvarujem ipak upis parcijale 3,jel da!?i to je ta parcijala na parcijalu...
Da.

topanga

ljudi, pomagajte pliz
ovak, iz prve godine su mi ostali nauka i financiranje.znaci da upisujem parcijalu.e, sad...mene zanima dal ja moram upisat sve predmete iz treceg semestra ili mogu kombinirat treci i cetvrti semestar? jer npr ja ne bi iz treceg upisivala građansko...
i kak se upisuju ti predmeti u index?prvo upisujem ovo kaj mi ostalo iz prve godine pa kak dalje?:confused2::unsure::frustrating:

majolada

ako si redovan student onda moraš upisati iz trećeg semestra prvo a ako si izvanredni onda nemoraš
i redosljed upisivanja predmeta ovisi o tome dali si redovan ili izvanredan

bikerica

Može li mi tko molim Vas reći koliko se plaća parcijala.. Ja sam izvanredni student. Imam pet položenih ispita iz prve godine. Znači ako se odlučim za upis parcijale, upisujem pet predmeta iz druge godine.. I koliko se to plaća? Hvala unaprijed...:happy:

ljubeeee

bok..ovako..ja imam 49 bodova..i jel zna netko imam li ikakve sanse upisat drugu(jer mi fali taj jedan bod)..ili moram parcijalu bez obzira sto mi fali tako malo??:(

zvrka

bok..ovako..ja imam 49 bodova..i jel zna netko imam li ikakve sanse upisat drugu(jer mi fali taj jedan bod)..ili moram parcijalu bez obzira sto mi fali tako malo??:(
meni je prije dvije godine falio 1 bod za upis parcijale i morala sam upisat pad... ali pitaj u referadi...

Panic

Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

imam jedno pitanje, upisala sam parcijalu druge, a ostali su mi ustavno i financiranje, sad me zanima dali ja moram ic na ta predavanja ili ne posto potpise vec imam, ili moram da dobim potpis opet?

Tihana I.

Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

imam jedno pitanje, upisala sam parcijalu druge, a ostali su mi ustavno i financiranje, sad me zanima dali ja moram ic na ta predavanja ili ne posto potpise vec imam, ili moram da dobim potpis opet?
ne moraŠ iĆi po potpise i predavanja ponovno,samo trebaŠ poloŽit.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks