Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Znaci potpise, normalno skupljam ponovno kroz narednu godinuja sam ove godine upisala pad 2. godine, nisam imala skoro nijedan potpis, a teta za upise je rekla da nju ne zanimaju ti potpisi. trebat će ti jedino kad ćeš očistit godinu, a onda odi na konzultacije, mislim da će ti dat potpise bez problema...
ne trebaju vam potpisi iz onih predmeta koje ste već jednom odslušali i iz njih dobili potpis, niti te predmete morate ponovno slušati kad upišete pad, niti ponovno tražiti potpise, ko da ih nema samo polagati!Ovako... Pisat cu pad I. godine upravnog studija. Nemam potpise iz drugog semestra. Zanima me koliko placam (redoviti uz placanje) ponovni upis i kada je deadline placanja, moram li imati te potpise (jer tak i tak idem ponovno prvu i opet cu ih skupljat), ako ih moram imat, kako do njih itd itd... Ovo gore sam citao i dosta je komplicirano jer ima puno razlicitih odgovora...
Eto, hvala puno!
Pozdrav!
Zakonski gledano, razlike između pada i parcijale nema, tj. i jedno i drugo se vodi kao "ponovni upis godine", a sa 32 boda možeš upisati samo parcijalnu (NE cijelu 2 godinu, jer ti za to treba 50 bodova)!imam trenutačno 32 boda i to znači da kao mogu pisat drugu godinu. zanima me koja je razlika ako se piše pad a što parcijala, inače sam redovni uz plačanje.tanx
Deadline ti je otprilike sredinom 10. mjeseca, nakon dekanskih rokova, ali još će se pisati po forumu od kad do kad traju upisi...
malo mi je to neobično da se plaća pola godina a upisujem dio druge i dio iz prve i plaćam samo pola godine!! dal onda sljedeća godina košta više!?:unsure:parcijalu plaćaš kao pola godine
ne.dal onda sljedeća godina košta više!?:unsure:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.