Sociologiju sam uspješno riješila prošle godine kod prof. Ksenije Grubešić i dobila solidnu trojčicu.

Ugodna atmosfera, žena strpljiva, ali treba se znat o čemu se priča i ne skretati van toga što vas pita. Ako netko ne zna odgovor an to pitanje pita se kolegu ili kolegicu do vas, Unutra zove uglavnom po četvoro ljudi po abecedi u kabinet.
Pitanja: psihološke teorije devijantnosti, što su društveni pokreti i objasniti političke stranke, teorije države sve ih dobro nabubajte jer to često pita. Učila sam nekih tjedan dana po 2-3 sata iz jedne skripte s pravokutnika, preporučam, sve bitno obuhvaća jedino si izbacite lekcije o elitama i obitelji i još nešto sitno što treba pravnicima.
Još jedan dobronamjerni savjet idite obavezno na uvid ispita/kolokvija. Asistent Keller voli ljude malo zakinut oko bodova ili jednostavno ne pročita što se napiše u ispitu indirektno sam doživjela takvo iskustvo, žena izvanredno studira, učila je i previše tu sociologiju, svoju skriptu si napravila i na kraju na roku u travnju pala, došla na uvid koji je bio prije naših usmenih našla 2 pitanja kod kojih nema niti bodova niti jednog upitika da nešto ne valja znači nitko ta dva njena odgovora nije ni pročotao, a Ksenija joj je rekla da je to "vjerojatno ispravljao asistent Keller i elegantno preskočio 2 pitanja" ženi je našla 6 bodova i smjestila ju k nama da riješi usmeni.
Sretno svima.