Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Tri tipa sociološke analize:Moze mi netko odgovoriti na ovo pitanje:
Koji nivoi socioloske analize postoje? Objasnite svaki.
28.1 u 12h...tmt14 dv 4 i 5a kad je uopće ispit? u koliko sati?
Univerzalnost i multidimenzionalnost, marxov teorija klasa, sheldonovo istrazivanje, matza- devijantna karijera, tipovi drzava prema heywoodu i marshallu-objasni, nastanak stranaka prema lipsetu&rokkanu i duvergeru, huntington- cinitelji koji pridonose nastanku demokracije, civilna kultura, pravna kultura- friedman, putnam i socijalni kapital , nesto s djelom "kraj povijesti"...Može li netko, molim lijepo, napisati neka pitanja koja su bila na drugom kolokviju. Hvala dobrim dušama.
kod mene je bilo, Weberova teorija stratifikacije, Anomija po Mertonu i Durkheimu, Anarhija-osnivač i što je,3 vala demokratizacije,drustveni pokreti po Neil Smelseru i Giddensu,Friedmanovo viđenje prava,razlika u istrazivanju Goringa i Hootona, to je koliko se sjecam28.1 u 12h...tmt14 dv 4 i 5
Univerzalnost i multidimenzionalnost, marxov teorija klasa, sheldonovo istrazivanje, matza- devijantna karijera, tipovi drzava prema heywoodu i marshallu-objasni, nastanak stranaka prema lipsetu&rokkanu i duvergeru, huntington- cinitelji koji pridonose nastanku demokracije, civilna kultura, pravna kultura- friedman, putnam i socijalni kapital , nesto s djelom "kraj povijesti"...
Nema to veze. Samo prijavis za sljedeci put, za komisiju.Prijavio sam za sutra ispit, četvrti mi je izlazak, dakle komisija.
E sad, mislim da nisam baš najbolje naučio za sutra
Tako da me zanima što ako ne izađem sutra, mogu li komotno prijaviti ispit za sljedeći rok ili se to ne može kad je komisija??
knjiga, strana 261.Stukturalna mobilnost i primjer iz Hrvatske? Kakav primjer, ja ga nigdje ne mogu pronaći ..![]()
Na koji dio se to točno odnosi? Na zadnji ili predzadnji odlomak?:blush:knjiga, strana 261.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.