Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ejjj...dali mozda znas di se odrzava usmeni jer nis ne piseajme kak sam se prepala, idem sad bzv pogledat jesu šta stavili, a kad ono rezultati još jucer objavljeni vec sam mislila da je danas bio usemni i da sam zakasnila...uh...ljudi sretno svima...)
ma tamo je sigurno, tak isto zadnji put nisu nista napisali pa je bio tamo...Mislim da je za Ravlića na TMT 3 gore negdi 2., 3. kat (mislim da 3.) ako se ne varam? tamo je bila politologija pa vjerojatno i ovo..
pa kaj oni koji su komisija ne odgovaraju bez obzira na to kolko su bodova imali?:sad:Mislim da oni ni ne objavljuju rezultate onih koji su na komisiji nego dođeš kad je usmeni s indeksom, i tada ti kažu da si prošao ili pao, naravno ako si pao odmah zabrana od 3 mjeseca u indeks, a ako si prošao onda ideš na usmeni, pa kako Bog da :wink5:
ALI JOŠ JEDNOM PROVJERI DA IPAK NE BI BILO NISMO ZNALI!!!
to je inače svugdje tako, al kod nas nažalost ne. da bi prošao ispit u svakom slučaju moraš proći pismeni pa tek onda usmeni, bez obzira da li si komisija ili ne...pa kaj oni koji su komisija ne odgovaraju bez obzira na to kolko su bodova imali?:sad:
da, u istoj sobi.:wink5:Da li se usmeni kod prof. Ravlica nalazi u istom kabinetu gdje je bio i usmeni iz politologije??
kupiš normalnu prijavnicu samo tetu tražiš još komisijski list.. on ti je još dodatnih 3kn.. :wink5:Dal bi mi mogao netko reci ako prijavljujem komisiju,kakvu prijavnicu trebam?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.