Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Moja ekipa koja je dala ovaj kolegij je rekla da učim po ovoj skripti http://www.drustveno-veleuciliste.net/downloads.php?do=file&id=191. Tu su i za 1. i za 2. kolokvij pitanja sa odgovorima, samo u 2. dijelu treba izbaciti jedan manji dio, i ubaciti drugi dio, ali to se može i samo pročitati s prezentacija.da li mi može netko preporuči neku dobru skriptu za 1. kolokvij? .. hvala
Po meni je ova najbolja Odgovori na pitanjaEj ljudi, studentica sam prve godine, javne uprave - izvanredno, pa me zanima koja je najbolja skripta iz sociologije za prvi kolokvij. Našla sam jednu koju je dekan nagradio peticom, odnosno tu curu je nagradio peticom, pa ako je to ucinio vjerojatno je skripta odlicna. Ali, vi meni preporučite još jednu.Danke
![]()
Meni osobno je ovo najbolja skripta koju je napisala iwy.Pitanja i odgovori.Baš kako u ispituodi u skriptarnicu,upravni odjel,socilogija, skripta se zove " skripta koju je kregar nagradio peticom.
neki primjer za tradicionalnu racionalnost, kod Maxa Webera?
iz knjige: tako smo uvijek radili pa djelujući na tradicionalni način odbacujem instrumentalni ili afektivni smjer djelovanja. U mnogim društvima opravdanje za određeno djelovanje zasnovano je na tome da se "od starine tako radilo"
npr. neki običaj (krštenje vina), ne propitujemo dali to ima smisla...već ponavljamo određena ponašanja koja su nam prenijeli "naši stari"
skup socijalnih cimbenika koji utjecu na ljudsko djelovanjesocijalna uvjetovanost...u knjizi je nešto napisano o tome, al nikako da sastavim neki smisleni odgovor...HVALA![]()
- promjena vrijednosne orijentacije prethodi u vremenu institucionalnim promjenama koje nazivamo nastanak kapitalizmašto je uzrok nastanka kapitalizma prema Weberu?
-Comteovo novo društvo-što je sociokracija?
Da, bilo je par studentica i profesorica.ej...jel bilo danas one djece kaj obilaze okolo i gledaju dal se prepisuje?![]()
Pa je al opet..treba počet odmah pisat, ja sam se žurila i baš stigla taman. 45 min bi bilo idealno.jeli tih 35min dovoljno vremena? :unsure:
Kad sam vidla pitanja ja sam ono :shocked: Meni odmah na pamet pao naravno Comte al baš je tak bilo pitanje..pozitivizam kod durkheima i webera???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.