Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ono što nam je asistentica Antonija rekla: ispit se sastoji od 15 esejskih pitanjakoja je sad struktura ispita? Jesu li i dalje sva pitanja esejska ili su neka pitanja na dopunjavanje i sl.?
Hm dosta opširni i opet parafraziram asis. Antoniju: " kad odgovarate na pitanja zamislite da to pišete nekome tko nikad nije čuo za tražene pojmove, i to na način da ih dobro objasnite" :happy:A koliko veliki ti eseji trebaju biti?
ej natashaa kolko vremenski traje ispit..
) sretno sa usmenim
![]()
probaj na ovaj; [email protected]pozdrav kolege može li netko napisati ispravan mail od asistentice Grubišić? Jučer sam joj poslala mail na ovu adresu : [email protected], ali mi nije odgovorila...
uvijek ti bude usmeni na TMT3, žuta zgrada kod Hemingwaya, prvi kat...e i ja sam u toj grupi kod ravlića :happy:
po tome sam i ja ucila, ja sam usporedivala pitanja koja su stavljali tu na forum, mozda 3 ili 4 nisam nasla u toj skripti s pitanjima i odgovorima..jel itko ucio po ovoj skripti iz skriptarnice pitanja i odgovori???ja sam po tom ucila pa me zanima hoce li to bit dovoljno?
nije baš po mom mišljenju moguće osloniti se na prepisivanjepitam opet jel se moze kaj na ispitu prepisati? kolko ljudi nas pazi? xD
da znam ima li simsla ici uopce ili ne, ucim ucim i nikako da zapamtin nesto..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.