blabla
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ma ne računa se kao pad!!Ak prijavim ispit i ne pojavim se na pismenom,jel mi se to računa ko pad ili?
trenutno na ovom faxu nije potrebno odjaviti ispit, pa ti se ne računa kao pad!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma ne računa se kao pad!!Ak prijavim ispit i ne pojavim se na pismenom,jel mi se to računa ko pad ili?
računa se kao pad nažalost
imam i ja malih nejasnoća pa se nadam da će mi ih netko pojasniti. radi se o ovome: sad na zadnjem roku iz soc piše da polažem 3. puta a nisam ni jednom bila na usmenom što znači da u 9. mj polažem onda 4. puta valjda. mene zanima dal moram odmah pri predaji prijavnice za ispit predat i zahtjev za komisiju? i dal uvijek na komisiji ispituje kregar ili se to mijenja?
na komisiji je uvijek više profesora..i svi postavljaju pitanja.može li mi netko odgovorit na pitanje hitno je
Bok :happy:tako je nekako otprilike...ne razumijem samo zašto onda u vodiču za akademsku 2008/09 stoji da je ispitna literatura za oredmet OSNOVE SOCIOLOGIJE- Kregar-Polšek-Ravlić-Uvod u sociologiju -Pravni fakultet,Zagreb,2005.Mislim ja imam knjigu istog takvog naziva izdanja 2006,pa mi je sad očito neupotrebljiva,a nova, kupljena prošle godine.Zašto onda stavljaju u vodič da knjiga od 2005. vrijedi cijelu 2008/09,ako to što su naveli sami nemogu ispoštivati. Ma mislim razumijem zašto,ali je to pre pre strašno...
jel mi može netko tko zna napisati- koja poglavlja iz nove knjige/2008/su predviđena za naučiti za studente upravnog studija, cijela knjiga ili ???
biti ću vrlo zahvalna
Okreni stranicu 382, riječ je o Marshallu, a stranicu poslije govori se o političkim porecima... :laughing:mi netko može reć gdje u knjizi iz 2008. mogu nać odgovore na ova pitanja:
1.marshall
2.ideal tipovi pol. poretka
MARXOVA TEORIJA KLASAJel zna ko odgovore na ova pitanja.Ne treba ništ opširno,tek tolko da znam nekaj o tome..
1.Kulturni kapital porodice?
2.Marxova teorija klase?
3.Ideal tip pol.poretka?
4.Važnost religije za Durkheima?
5.Za koju metodu se kaže da je komparativno-historijska metoda?
6.Tradicionalni oblici vlasti?
možeš NE DOĆ na ispit, neće ti se računat kao pad. evo ja prijavila već 3 puta komisiju pa nisam došla (i nije ništa bilo).:wink5:opet ja imam nekoh nejasnoća... prijavila sam komisiju iz soc za 1.9. Sad me zanima dal sam obavezna doć na ispit ili ga mogu ponovno prijavit za 15.9. pošto bi si uzela još malo vremena da utvridm gradivo
Bok! :happy:Par pitanja! Pa ak ko zna,bilo bi lijepo da napiše neke kratke natuknice(a može i opširno ak mu se da)..
1.Kako je Lincoln odredio državu?
2.Weberova stratifikacija?
3.Treća dimenzija nejednakosti kod Webera?
4.Teorija kolektivnog ponašanja?
6.B.F.Skinner?
7.Što je razmjenska mobilnost?
8.Usporedi anketu i analizu slučaja?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.