Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mery moja,...kliknes gore na vrhu stranice na pojam skriptarnica pa upravni odjel,informatika...fer skripta koju mnogi hvale ili tako nesto pise ...i to je taj popis na koji ti mislis(takva su moja saznanja)...neznam,tipa 20 stranica pitanja i odgovora...šturo,skripta funkcionira na temelju proporcionalnosti...koliko lako uz nju mozes proci,toliko lako mozes i past... misljenja su podjeljena oko toga ali najbolje da se uvjeris iz prve ruke...pozzej ljudi,
ima li tko pitanja koje je prof.Lisičar podijelio? čula sam da pita sa tog popisa dosta toga.
hvala
evo ja sam danas bila na usmenom kod Lisičara i pala...fer skripta nije dovoljna...pito čak nekaj vezano za neki zakon i pod kojim se to naslovom nalazi u knjizi...naravno nemam pojma...dok je ostale pito bar 15 min mene min jer je po tom pitanju skuzio da sam učila po skripti...stoga za pismeni je dovoljan skripta al za usmeni bome nije...Čestitke onima koji s u danas polozili...Mery moja,...kliknes gore na vrhu stranice na pojam skriptarnica pa upravni odjel,informatika...fer skripta koju mnogi hvale ili tako nesto pise ...i to je taj popis na koji ti mislis(takva su moja saznanja)...neznam,tipa 20 stranica pitanja i odgovora...šturo,skripta funkcionira na temelju proporcionalnosti...koliko lako uz nju mozes proci,toliko lako mozes i past... misljenja su podjeljena oko toga ali najbolje da se uvjeris iz prve ruke...pozz
hej,Mery moja,...kliknes gore na vrhu stranice na pojam skriptarnica pa upravni odjel,informatika...fer skripta koju mnogi hvale ili tako nesto pise ...i to je taj popis na koji ti mislis(takva su moja saznanja)...neznam,tipa 20 stranica pitanja i odgovora...šturo,skripta funkcionira na temelju proporcionalnosti...koliko lako uz nju mozes proci,toliko lako mozes i past... misljenja su podjeljena oko toga ali najbolje da se uvjeris iz prve ruke...pozz
naravno da nije dovoljna samo skripta za proć na usmenom, a i ima nepotpune odgovore po meni i neke netočne riječi u odgovorima tak da najbolje da sami čitate knjigu i ispravljate pitanja.. pitanja su samo baza.. al knjigu morate pročitat.. i meni je prof. jučer bio stvarno ok.. ak vidi da išta znaš pomaže potpitanjima...evo ja sam danas bila na usmenom kod Lisičara i pala...fer skripta nije dovoljna...pito čak nekaj vezano za neki zakon i pod kojim se to naslovom nalazi u knjizi...naravno nemam pojma...dok je ostale pito bar 15 min mene min jer je po tom pitanju skuzio da sam učila po skripti...stoga za pismeni je dovoljan skripta al za usmeni bome nije...Čestitke onima koji s u danas polozili...
:wink5::happy:Ljudi nisam danas bila na predavanju pa me zanima je li spominjo neki njegov tečaj informatike koji je nama kao besplatan koji na pravnom fakultetu održava njegova katedra.zna li tko šta o tome?help!
u narodnim novinama, predpostavljam da ovo tražiš;gdje se mogu skinuti zakoni??
jel treba to detaljlno naučiti ili je dovoljno prepričat?u narodnim novinama, predpostavljam da ovo tražiš;
103 26.6.2003 Zakon o zaštiti osobnih podataka
118 2.11.2006 Zakon o dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka
http://www.pravo.hr/_download/repository/Zakon_o_zastiti_osobnih_podataka_PROCISCENI.pdfgdje se mogu skinuti zakoni??
Veleučilište.hr - Internetska zajednica studenata hrvatskih veleučilištaJel neko zna ko ima iskustva da je prošao informatiku da zna kako je najbolje učit iz knjige ili iz skripti. Čuo sam da imaju neka pitanja pa volio bi znati jeli ta pitanja budu često u testu?
Ako neko zna di mogu skinut ta pitanje nek mi copy paste stavi. Velika hvala![]()
Bok ja sam bila na roku 18.02, bilo je ok, prošla sam pismeni, nije bio tako strašno težak, pismeni je bio u 9h a usmeni je uvijek izgleda isti dan, 18.02. je bio u 13h. Zna rušiti na usmenom ako ne znaš.ej ljudi pozdrav, zanima me da li se ikada desilo da je netko prošao pismeni, a pa usmeni iz inf...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.