Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nisi jedini...Jel ikome ovdje ista jasno iz ovog kolegija ili sam ja jedini koji nis ne kuzi? Ono malo sto sam uspio shvatit ne znam koliko je dostatno za prolaz... kako vama ide?
ali meni se ne poklapaju u priči....ili se poklapaju al ja to ne kužim....kolko sam ja skužila skripta 4 i 5 proširuju neke djelove iz njezine skripte koju nam je sanja stavila nakon zadnjeg predavanj (to je ona u wordu).
Tak mi je i samoj...ne znam....mozda ponavljanje kolokvija? Sto nikako nije kulLjudi,jel itko zna sto se dogadja ako se ne uspije skupiti 55 bodova? Konkretno,meni jos na eseju treba 30 bodova jer nisam bas briljirao na kolokvijima.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.