AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Organizacijski razvoj

capica

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
prije mi kineski naučila...nego ovo shvatila....
al ono što mene najviše fascinira je to što "skripta (ek. određenje org.)" sastoji se od 4 i 5 djela....al meni baš nemaju neke prevelike veze jedno s drugim...
i svaka čast onome tko je to uspio shvatiti barem donekle....

dsvlux

Jel ikome ovdje ista jasno iz ovog kolegija ili sam ja jedini koji nis ne kuzi? Ono malo sto sam uspio shvatit ne znam koliko je dostatno za prolaz... kako vama ide?

jelenko.wt

kolko sam ja skužila skripta 4 i 5 proširuju neke djelove iz njezine skripte koju nam je sanja stavila nakon zadnjeg predavanj (to je ona u wordu).

dada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel ikome ovdje ista jasno iz ovog kolegija ili sam ja jedini koji nis ne kuzi? Ono malo sto sam uspio shvatit ne znam koliko je dostatno za prolaz... kako vama ide?
Nisi jedini...

capica

kolko sam ja skužila skripta 4 i 5 proširuju neke djelove iz njezine skripte koju nam je sanja stavila nakon zadnjeg predavanj (to je ona u wordu).
ali meni se ne poklapaju u priči....ili se poklapaju al ja to ne kužim....:(

GEORGE C

Ljudi, u koliko sati je danas kolokvij? prvi dio abecede u 17 drugi dio u 17:30? ili obzirom da u 17h pišu oni koji nisu pisali 1. kolokvij postoji neka druga raspodjela?

capica

evo odgovora od profesorice...nakon mojeg upita kad se piše:

pisat ćemo u dvije grupe, s time da izvanredni studenti, ukoliko nisu
pisali prvi kolokvij u ranijem terminu, obavezno moraju doći u 17:00.
Raspored pisanja drugog kolokvija je slijedeći: studenti čija prezimena
počinju s A-K počinju u 17:00, ostali u 17:30.

Marija Kaštelan Mrak

dsvlux

Ljudi, jel itko zna sto je sa temama za esej? Ja sam poslao mail profesorici jos 15.12 i rekla je da ce teme biti objavljene jos taj tjedan,medjutim sve do danas nista. Opet sam poslao mail. Zna li itko mozda nesto vise?

dsvlux

Ljudi,jel itko zna sto se dogadja ako se ne uspije skupiti 55 bodova? Konkretno,meni jos na eseju treba 30 bodova jer nisam bas briljirao na kolokvijima.

dada

Ljudi,jel itko zna sto se dogadja ako se ne uspije skupiti 55 bodova? Konkretno,meni jos na eseju treba 30 bodova jer nisam bas briljirao na kolokvijima.
Tak mi je i samoj...ne znam....mozda ponavljanje kolokvija? Sto nikako nije kul

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks