Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne razumijem, to znači da mi koji smo prebačeni sa starog programa na bolonju moramo ispite prijavljivati putem prijavnica??? Jesu li ti to rekli u referadi?Kakvi smo mi bolnjci kad ne možemo prijaviti ispit preko studomata, a pošteno smo platili? Izluđuju me takve nebuloze.
pa za sad niti mi koji smo od početka po bolonji a nismo prva godina ne možemo prijaviti ispite preko studomataNe razumijem, to znači da mi koji smo prebačeni sa starog programa na bolonju moramo ispite prijavljivati putem prijavnica??? Jesu li ti to rekli u referadi?
ako imas ukupno 7 ispita do kraja, mozes birati na koji ces ispit izaci prvo... politologija ce ipak morati doci na red kad-taddakle još jednom, da budem ziher, ne moram izaći na politologiju?!
ostalo mi 7 ispita... :/
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij/studenti?@=6kxh#news_31172Pitanjce za nas koji smo se prebacili na bolognju... što je s našim indeksima? pratim obavijesti na webu ali još do sada nije bilo ni jedne da dođemo po njih a uskoro treba prijavljivati ispite za 2mj...
mozes probati, ali cisto sumnjam posto su sad u igri nove, narancaste prijavnice (naime, na starima pise "drustveno veleuciliste", sto vise nismo).PozdravOstalo mi je par starih plavih prijavnica,jel znate dal mogu s njima prijaviti ove ispite u 2. mj? Prijavit cu Upravno i trebao bi mi to biti 4. izlazak pa me zanima dal mi koji smo se prebacili na bolonji polazemo sve od prve ili samo nastavljamo? Mislim u ovih 10 godina izasla sam samo tri puta na ispit pa bi bilo fer da nam se prosli izlasci ponistavaju..
da, jako omalovažavaju ovaj stručni upravni studij, jaaakoovaj fakltet je katastrofa...svi ispiti isti dan polaganje,tako da nema sanse u jednom mjesecu izaci na dva ispita..i jos nema ni roka u 7 mj...oni nama samo otezavaju...i jedini im je cilj da nam uzmu lovu..uzas
Evo da Ti odgovorim na ovo sa javnim sektorom. Ja sam ga prijavila isto za 18.02. ali je prebačen za 04.03. Pratila sam datume i vidjela da je i onaj prvi rok u drugom mjesecu isto bio pomaknut za više od tjedan dana, tako da je to valjda OK. Barem nije naguran sa ostalim ispitima. Vidjela sam da si tamo pitala i za literaturu. Ja sam samo skinula one njezine prezentacije i to budem probala naučit, navodno samo po tome pita.ljudi jel itko izlazi na ekonomiju javnog sektora?
znam da je malo off topic, al pod tom temom se nitko ne javlja, a mene totalno zbunjuje datum odrzavanja ispita lol
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.