AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Filip M.

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da, ali 8 ispita sveukupno do kraja, znači stari + novi i potrebno je napisati na prijavnicu da se prešlo sa staroga programa na bolonju prilikom prijavljivanja, ako sam u krivu neka me netko ispravi!

aurelija

Nisi u krivu, već u pravu!:)
Da, time se išlo na ruku onima koji su na starom programu bili pred diplomom tj. samo im je ostao diplomski ili do 3 ispita do kraja (uz koje se komotno isto mogao imati žig o prijavljenoj temi za diplomski...).
Jer više-manje svi smo očito dobili 5 novih ispita sa Bolonje.
Dobro, meni se sviđa odluka!
Upadam u nju:grin:
Žao mi je zbog svih onih koji ne upadaju:(
Jer ipak, u životu je uvijek bolje i lakše kada imaš mogućnost izbora, pa makar ju na kraju ni ne iskoristio...ja ju namjeravam iskoristit:D i sad sam silno sretna što uopće još nisam ni počela učiti politologiju:D jer mi ona broj jedan sigurno neće biti!
Vama sretno kojima Mora!
A i vama kojima ne mora, s nečim drugim!
Sretno proslavimo blagdane, a potom u Novoj, nam želim...puno, puno učenja, dobrog i kvalitetnog, puno, puno znanja i hrabrosti, i naravno ooooobilje sreće!:) Uz neizostavan blagoslov i na području zdravlja, osobnosti, obitelji i nofčeka;)
Sa željom nad željama:grin: da svi barem jedan položimo na prvom roku u 2gom mjesecu, a potom samo u ostatku godine i rokova koji slijede nastavimo pozitivan slijed i niz!

P.S.
I da. Pitala sam u referadi i šta s onima koji imaju više od 8...da li oni kada dođu do 8mog ispita tj. te kategorije od 5 do 8, da li oni onda mogu po navedenim pravilima ili...rekla je da će pitati na idućoj sjednici...pa kog' zanima, nek' se raspituje i objavljuje, za sve one koje isto tako zanima...

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dakle to je stvarno istina???
meni je na starom ostalo 2,dobila još 5..
dakle ne moram prvo na politologiju???
to je STVARNO istina???

zsurin

Kakvi smo mi bolnjci kad ne možemo prijaviti ispit preko studomata, a pošteno smo platili? Izluđuju me takve nebuloze.

anita32

Kakvi smo mi bolnjci kad ne možemo prijaviti ispit preko studomata, a pošteno smo platili? Izluđuju me takve nebuloze.
Ne razumijem, to znači da mi koji smo prebačeni sa starog programa na bolonju moramo ispite prijavljivati putem prijavnica??? Jesu li ti to rekli u referadi?

majolada

Ne razumijem, to znači da mi koji smo prebačeni sa starog programa na bolonju moramo ispite prijavljivati putem prijavnica??? Jesu li ti to rekli u referadi?
pa za sad niti mi koji smo od početka po bolonji a nismo prva godina ne možemo prijaviti ispite preko studomata

jadra

dakle još jednom, da budem ziher, ne moram izaći na politologiju?!
ostalo mi 7 ispita... :/
ako imas ukupno 7 ispita do kraja, mozes birati na koji ces ispit izaci prvo... politologija ce ipak morati doci na red kad-tad ;) ;)

marijana0907

Pitanjce za nas koji smo se prebacili na bolognju... što je s našim indeksima? pratim obavijesti na webu ali još do sada nije bilo ni jedne da dođemo po njih a uskoro treba prijavljivati ispite za 2mj...

ružmarin

Pozdrav :) Ostalo mi je par starih plavih prijavnica,jel znate dal mogu s njima prijaviti ove ispite u 2. mj? Prijavit cu Upravno i trebao bi mi to biti 4. izlazak pa me zanima dal mi koji smo se prebacili na bolonji polazemo sve od prve ili samo nastavljamo? Mislim u ovih 10 godina izasla sam samo tri puta na ispit pa bi bilo fer da nam se prosli izlasci ponistavaju..

jadra

Pozdrav :) Ostalo mi je par starih plavih prijavnica,jel znate dal mogu s njima prijaviti ove ispite u 2. mj? Prijavit cu Upravno i trebao bi mi to biti 4. izlazak pa me zanima dal mi koji smo se prebacili na bolonji polazemo sve od prve ili samo nastavljamo? Mislim u ovih 10 godina izasla sam samo tri puta na ispit pa bi bilo fer da nam se prosli izlasci ponistavaju..
mozes probati, ali cisto sumnjam posto su sad u igri nove, narancaste prijavnice (naime, na starima pise "drustveno veleuciliste", sto vise nismo).
za izlaske i mene zanima, po mojoj logici trebalo bi ici sve ispocetka, al moja logika cesto nema veze s logikom ovog studija. :grin:

malivibrufo

ovaj fakltet je katastrofa...svi ispiti isti dan polaganje,tako da nema sanse u jednom mjesecu izaci na dva ispita..i jos nema ni roka u 7 mj...oni nama samo otezavaju...i jedini im je cilj da nam uzmu lovu..uzas

Vesna Vesnić

ovaj fakltet je katastrofa...svi ispiti isti dan polaganje,tako da nema sanse u jednom mjesecu izaci na dva ispita..i jos nema ni roka u 7 mj...oni nama samo otezavaju...i jedini im je cilj da nam uzmu lovu..uzas
da, jako omalovažavaju ovaj stručni upravni studij, jaaako
žalosno

jadra

pa barem je ocito da je cilj samo zarada - ali ne i kako to oni kazu "kvalitetno obrazovanje". za kvalitetno obrazovanje kadrova ipak bi studentima trebalo ostaviti vremena i da utvrde gradivo, pa onda i da imaju prilike pokazati utvrdjeno. a na Kopricevoj katedri vec 2 ispita s 2.god. se odrzavaju istovremeno :lol: ...prema tome znaju oni dobro sto rade i mi znamo razlog, e sad zasto smo i dalje ovdje to je vec do svakog ponaosob...

ljudi jel itko izlazi na ekonomiju javnog sektora?
znam da je malo off topic, al pod tom temom se nitko ne javlja, a mene totalno zbunjuje datum odrzavanja ispita lol

snjegulja

ljudi jel itko izlazi na ekonomiju javnog sektora?
znam da je malo off topic, al pod tom temom se nitko ne javlja, a mene totalno zbunjuje datum odrzavanja ispita lol
Evo da Ti odgovorim na ovo sa javnim sektorom. Ja sam ga prijavila isto za 18.02. ali je prebačen za 04.03. Pratila sam datume i vidjela da je i onaj prvi rok u drugom mjesecu isto bio pomaknut za više od tjedan dana, tako da je to valjda OK. Barem nije naguran sa ostalim ispitima. Vidjela sam da si tamo pitala i za literaturu. Ja sam samo skinula one njezine prezentacije i to budem probala naučit, navodno samo po tome pita.

Mani10

Molim Vas, znam da ovo nije tema, ali da li netko zna, nešto mi je frendica pričala da uz nekakvu molbu vraćaju školarinu što smo kao stari program uplaćivali(onih 1950kn) za vrijeme trudnoće i do godine dana starosti djeteta?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks