Ljudi moji dragi, šta je ovo danas bilo???
užas
Ja sam u potpunosti razočarana...kao i većina ovdje...sve što ste do sad napisali, stoji.
Zašto je samo Vesna Vesnić govorila?
Zašto su svi šutili?
Zašto ju nismo podržali, kaj je nama?
Ja sam htjela reć' da nam se barem produži rok upisa do petka, ali kad sam vidjela kako su ljudi nahrupili??? Da prostite ko' pušteni iz tora...
:shock:
Zašto smo svi, ama baš svi šutili kad je rekla da će nam tajnika pozvati???
Iskreno, meni je bilo bed jer...do sada na forumu bili smo poprilično jednoglasni, a u živo...ne bih htjela vrijeđat, ali???bolje da šutim. Još uvijek sam u šoku. A da stvar bude gora još su meni i legici izgubili i molbu, i indeks, pa mi ni otprilike ne znamo šta nas čeka...pm!!!a ja ionako nisam danas namjeravala upisat, a neću ni sutra...ako uopće i dobijem indeks!
Koji nemar, koja aljkavost, koja neodgovornost!
Bez teksta.
Da, dobro...jasan mi je i onaj dio da se svi bore za sebe...već je netko i o tome danas pisao...no, svejedno. Zavadi, pa vladaj. Strah je najbolje oruđe. Da ne kažem oružje! Od mrzlog do vatrenog!
Jad i bijeda.
Uostalom, ženska nije ni podijelila sve indekse, navalili ste tamo ko' da se za džabe dijeli...čovječe koja pomutnja bješe danas!
Da, da, sve mi je jasno, svi u žurbi i samo na se misle!
A gdje smo mi?
Nema nas.
I kad je pitala tko neće upisati Bolonju...tad je frka bila na vrhuncu, prpa prpa mislim...jer onak???
Svi ćemo upisat!!! MOŠ' SI MISLIT!
Pojavit će se neki bogati šeJk i sve će nas isfinancirat! A njegova prva žena, ono malo muškog roda...
I tako je ispalo danas da svega dva i pol čovjeka neće na Bolonju!!!
Bolesno.
Ajmo se barem za početak izborit da imamo upise do kraja tjedna...pa bar nešto...nego fakat su bahata š. gamad!
Ja idem sutra opet ljubit vrata, morat ću si stavit neki redeči karmin!! Pa ću pitat, možemo li mi malo pomaknut te upise!
Dobro da nije danas rekla da se samo danas može upisat!!! Čudno, fakat kako to...kako se još k tome nisu domislili!?
Danas za danas, obožavam to, pogotovo kad onoj drugoj složnoj strani paše, onoj koja je danas jela, pila i gostila se, na tuđoj muci, ali što da ne bi, kad ima budala koje plaćaju.
Aj' vidimo se sutra!
I malo za promjenu, nećete vjerovati, ali ovaj puta bez sarkazma!
Čestitke onima koji su upisali, prijavili politologiju i već počeli učiti...sretno vam ljudi, kako s prvim, tako i sa zadnjim ispitom.
Zasigurno je lijep osjećaj na pozitivan način "riješiti se" ovog našeg faksa...znaju naši prethodnici...a bilo bi lijepo da upoznamo i mi...barem polovina danas prisutnih...jer u sve nikako ne vjerujem. Svi garant neće uspjeti. Nikad svi ne uspiju. Ali evo, vi koji ste upisali...i koji to tek ćete...i vi sa do 3 ispita ako izganjate tu peticiju...trudite se, pa...we'll see