AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bude komplicirano, ali moramo nekaj. Bude mi kolegica poslala molbe i sve sto si predali do sada, pa cemo ponovno plus peticiju.

teo

Nada umire zadnja, ako su svima produzili, nismo valjda bas mi zadnji olos da tako postupaju.

anaya

Da li da krenemo danas skupljati podatke online jer ja isto nisam sigurna da ću moći izać sutra s posla da dođem do faksa?! Javite ako će netko skupljati podatke...

Serafin

Meni je palo napamet da uz ponovnu peticiju svatko pošalje i osobnu molbu. Mislim, tako i onako ćete morati do faksa predati molbu za prebacivanje na bolonju pa zašto uz tu molbu ne bi predali i molbu u kojoj tražite da Vam se odobri nastavak po starom programu. Ja razmišljam kako ću predati obje pa neka čitaju. Još ako nas više tako napravi morat će pročitati.
Ja osobno živim kao podstanar i primam pola minimalca pa baš mi nije lako izdvojiti do 5.000,00 kn da nastavim studij po bolonji a ostao mi je jedan ispit.

Da se razumijemo mislim da smo se sami doveli u ovu situaciju, znam da ja sebe jesam i neću tražiti druga opravdanja ali...ipak...

Anchy 05

ja isto mislim da je ovo dobra ideja , svatko od nas ima svoju zivotnu pricu i kao sto kolega kaze nemaju svi financijske mogucnosti da plate ne malu svotu novaca , nismo svi ne zavrsili do sada zbog lijenosti , ima tu razlicitih sudbina i razloga pa neka citaju iovako su jako dobro placeni za ne bas teski posao kao sto neki drugi ljudi rade za puno manje novaca, ok jesu obrazovani ali neka uzmu u obzir i da mi zelimo te diplome i sebi osigurat dostojan zivot makar rjetko tko cijeni trud.

jadra

Citat ce kao i ovu grupnu molbu... Na kraju sve se to vrti oko novca. Drukcije bi bilo da se NE salju molbe za prijelaz na bolonju. (Nemojte krivo shvatit, naravno svatko odlucuje za sebe, al poslat obje molbe nema puno smisla. Odobrit ce bolonju, odbit predbolonjski, to su u principu indirektno napravili I sada.
Al vrijedi sve pokusati.

Anchi0202

mislim da je ideja odlična, treba probati! Svatko ima svoju priču i svaka od tih priča sigurno nije bila bajka.. treba probati... možda nađu zrnce ljudskosti u sebi i smiluju se ljudima sa željom da završe fakultet i to nam i omoguće..

hazi

Ja idem sutra na faks da de raspitam ,možda da se da se nađemo za vikend pred faksom da napišemo molbu i da se svi potpišemo npr ime i prezime i broj indeksa,molim i studenske predstavnike da se uključe i da nam pomognu,možda da odemo kod prof.Koprića da nas primi.

Jasmina007

Ja idem sutra na faks da de raspitam ,možda da se da se nađemo za vikend pred faksom da napišemo molbu i da se svi potpišemo npr ime i prezime i broj indeksa,molim i studenske predstavnike da se uključe i da nam pomognu,možda da odemo kod prof.Koprića da nas primi.
Ovak, poslale su mi cure molbe i dopise od srpnja i rujna, pa tome prilozimo jos jedan dopis i posaljemo zajedno s potpisima. A u pon cemo ujutro iza 8 kolegica i ja pokusati doci do Koprica ako nam uspije. Ako zeli jos netko..

hazi

Ja bih mogla ,javit ću se još sutra kada budem nešto saznala ,mislim da ćemo morati podnjet i i molbu za bolonju svako za sebe u ponedjeljak ako nam ovo ne odobre da ne izvisimo

Filip M.

Drago mi je da vidim da se dosta ljudi uključilo, pomozite kolegici, valjda se može još netko naći da ode sa njom do Koprića.

Jasmina007

Ja bih mogla ,javit ću se još sutra kada budem nešto saznala ,mislim da ćemo morati podnjet i i molbu za bolonju svako za sebe u ponedjeljak ako nam ovo ne odobre da ne izvisimo
Moze.. Da, ovo za bolonju obavezno , a uz to bi bilo dobro i osobnu u kojoj molimo produzenje. A uz sve to predamo i zajednicku.

hazi

O.k onda se sutra navečer čujemo i dogovorimo kada ćemo se naći u subotu i kako ćemo to organizirati ,tko je pisao molbu prošle godine da nam pomogne?Kome ćemo predati molbu?

Jasmina007

Poslano je Kopricu, tajniku Liceu i nasoj referadi. To mozemo ponoviti, kao i sve sto je do sada poslano plus sastaviti dopis u kojem ih ponovno molimo da razmotre nasu molbu. Btw.ja radim citav vikend, tako da ne mogu do Zg-a. Tek u ponedjeljak. Ali ako netko moze skupljati potpise, odlicno.

hazi

Poslano je Kopricu, tajniku Liceu i nasoj referadi. To mozemo ponoviti, kao i sve sto je do sada poslano plus sastaviti dopis u kojem ih ponovno molimo da razmotre nasu molbu. Btw.ja radim citav vikend, tako da ne mogu do Zg-a. Tek u ponedjeljak. Ali ako netko moze skupljati potpise, odlicno.
Hoćeš li ti predati te molbe u ponedjeljak ?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks