malivibrufo
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako treba kome poslati podatke...to bi bilo najlakše...bar za nas koji radimo...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ovak, poslale su mi cure molbe i dopise od srpnja i rujna, pa tome prilozimo jos jedan dopis i posaljemo zajedno s potpisima. A u pon cemo ujutro iza 8 kolegica i ja pokusati doci do Koprica ako nam uspije. Ako zeli jos netko..Ja idem sutra na faks da de raspitam ,možda da se da se nađemo za vikend pred faksom da napišemo molbu i da se svi potpišemo npr ime i prezime i broj indeksa,molim i studenske predstavnike da se uključe i da nam pomognu,možda da odemo kod prof.Koprića da nas primi.
Moze.. Da, ovo za bolonju obavezno , a uz to bi bilo dobro i osobnu u kojoj molimo produzenje. A uz sve to predamo i zajednicku.Ja bih mogla ,javit ću se još sutra kada budem nešto saznala ,mislim da ćemo morati podnjet i i molbu za bolonju svako za sebe u ponedjeljak ako nam ovo ne odobre da ne izvisimo
Dapace, ako netko moze do faksa.. Sto vise, to bolje.Hoćemo li skupljati onda u subotu ponovo potpise ili što?
Hoćeš li ti predati te molbe u ponedjeljak ?Poslano je Kopricu, tajniku Liceu i nasoj referadi. To mozemo ponoviti, kao i sve sto je do sada poslano plus sastaviti dopis u kojem ih ponovno molimo da razmotre nasu molbu. Btw.ja radim citav vikend, tako da ne mogu do Zg-a. Tek u ponedjeljak. Ali ako netko moze skupljati potpise, odlicno.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.