Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ma znaš kaj to je i moje razmišljanje, ali imam mali problem. Naime, dobila sam vizu za odseliti se odavde i bilo bi savršeno da imam tu diplomu...Pa ima nas dosta baš s jednim ili dva ispita i diplomski...
Ma ja neću odustati pa makar studirala još 10 godina..
Koliko smo svi uložili truda i novaca svih ovih godina...
oni koji kazu da je uljp medu najtezima sigurno su ga ucili iz skripte i naravno nisu prosli. uljp se uci iz knjige, ja sam ga ucila dva tjedna i prosla iz prve i dobila 4. tako da nemojte uvijek vjerovati svemu sto se tu piseali tu ostaje uljp koji dosta kolega svrstava među najteže
Uffoni koji kazu da je uljp medu najtezima sigurno su ga ucili iz skripte i naravno nisu prosli. uljp se uci iz knjige, ja sam ga ucila dva tjedna i prosla iz prve i dobila 4. tako da nemojte uvijek vjerovati svemu sto se tu pise![]()
uspjela sam dobiti referadu nakon uzastopnih pokušaja, kaže žena na 4890 200 da je to vrlo važna stvar i da će sigurno biti objavljeno na netu, ali oni još ništa ne znaju.. pitala sam za nas koji smo upisali davnih godina kao redovni, a sad upisujemo kao apsolventi, kako se vodimo (redovni ili izvanredni) - ona ne zna (nema veze što radimo preporuka je da dođemo u referadu kako znamo i umijemo) - ako se vodimo kao redovni onda treba podnijeti molbu za prijelaz na izvanredni, naravno do 30.9. i ako nam ne produže onda do 30.09. molba, strašno! Druge brojeve nisam uspjela dobiti!
Svaka ti čast, bome dosta, ma meni je uopće žao što smo upisali ovaj fax bolje da smo putovali do Varaždina i tamo riješili...e
10 godina studiranja
to je ništa naspram mene
20 godina!!! ja 20 godina prolazim njihove izmjene programa, naziva, prelaza i dodavanja ispita, u smislu sad bu jedan veći bil' 2 manja
naime 2000. godine sam morala preći na Društveno veleučilište, iako sam imala samo 3 ispita do diplome, te sam dobila dodatnih 6 ispita
koje sam vukla 9 godina! dakle od 2000. do 2009.kad sam položila zadnji ispit
i sad 4 godine "palamudim" s diplomskim, jer sam upala u teško psihofizičko stanje
o tom sam već pisala
znači, nije stvar lijenosti ili gluposti, već stresa poslovno-privatnog koji me uništio, da tako kažem
i sad
dakle, ja imam samo diplomski, ako bih morala učiti i polagati još 6 ispita
ja bih/ću skroz "puknuti" a i vjerojatno opet doživjeti neko novo dodavanje, tako da, odoh ja u povijest
a 2000. su izmislili to Društveno veleučilište da dodatno novu lovu, zbog promjene programa, izvuku
a prije toga sam bila na 2-godišnjem studiju u sklopu Pravnog fakulteta
i tako to:cry:
Slažem se, i ja predugo studiram (isto hrpa životnih sranja). Da smo upisali bilo što drugo osim ovoga vjerujem da bi davno bili gotovi!!!Svaka ti čast, bome dosta, ma meni je uopće žao što smo upisali ovaj fax bolje da smo putovali do Varaždina i tamo riješili...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.