da dobro pitanje ali zar socijalni nema svog dekana a pravo svog?mislim da je cjelokupni studij pod njima a ne samo +2 jer i socijalni spada pod njih i 4 godine i 5 godina ne vjerujem da su 3 godine pod veleučilištem a +2 pod pravom nema mi tu logike a idjeluje mi glupo,ali opet možda sam u krivu ko će ga znat.((
ne znam opet mi smrdi to što što su imenovali studijski centar javne uprave nakon što su donjeli odluku na pravu o produženju roka,sve mi je to dvosjekli mač!trebali bismo navesti u molbi da bi nam trebali omogućiti produžetak baš iz tog razloga što smo postali to što jesmo bez obzira na to tko je dekan!i zato jer smo pod okriljem prava!
e sad ako nam ne produže ja moram upisati razliku i mogu ju polagati tek nakon što ih odslušam što znači da neću sve stić do kraja 9 mj. 2012 što je opet dodatni trošak i još ako budem morala na predavanja,krasno!jel mio to onda upisujemo kao izvanredni?a te +2 se neće još tako brzo izrealizirati treba napraviti program pronaći profesore formirati školarine izmisliti predmete!nije to samo tako,mislim da je to imenovanje pridonjelo tomu da fakultet može nastaviti sa radom jer je bila afera da si izgubili dozvolu za rad,a da nije imenovano zbog realizacije +2,barem ne u tako skoroj budućnosti!
stvarno ne znam ništa, možda da pričekamo informacije iz udruge da nam objasne sad to s tim studijskim centrom točno...
da, upisala bi kao izvanredno, s tim da nema više da platiš 1 godinu a studiraš 2, trebala bi odslušati predavanja (al izvanredni imaju ona skraćena) da dobiješ potpise i onda možeš na ispite. ne da mi se sad brojati koliko ih je u toj razlici, al u svakom slučaju nije to niti jeftino, a oduzima itekako vremena. i da ispite opet polažem po nekom redu više mi ne pada na pamet.
kakva je to molim vas logika da mi smije ostati samo 1 ispit s 2. godine da bih mogla polagati treću, a istovremeno mogu na OUP prije UPP, na socijalno prije radnog itd., naravno da bismo trebali polagat kako god se nama svidi jer tako i onako kakve to uopće ima veze kad moraš štrebat tako i onako?! mogla sam do sad očistit sve s 3.god. garant umjesto da se k'o idiot natežem s tim najvećim ispitima i da mi motivacija pada stalno ispod nule.
već mi je pun kufer svega...
mica, dala si mi dobru ideju gdje da pogledam, pa evo:
http://www.pravo.hr/scsr/za_buduce_studente/nastava
iliti "studijski centar socijalnog rada" (4+1)
što bi meni značilo da su sad valjda ove 3 godine pod pravom onda. e sad da li će nam zbog toga produljit pravo, to ćemo vidjet još...