Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
danas na predavanju nije sponenuo ni odgodu za 1.11, a nije rekao nista ni za iduci tjedan...Da li idući tjedan imamo predavanja s obzirom da je ispitni rok?? Hvala
Vrh foruma, Fakultet, E-mailovi profesora i termini konzultacija.dali netko ima mail od prof. Stanicica ???
http://www.pravo.unizg.hr/UPRP?@=68c7#news_14417dali netko ima mail od prof. Stanicica ??? da mu posaljem upit za kolkvij s obzirom da je danas kolegici jasno reko da joj je sigurno promaklo jer mora pisat kad je kolkvije, e pa ne pise !!!
ah daa ali ne pise tocan datum, a on je reko da "mora pisat " !!! ma nebitno...
opće upravno ili državna, ovisi koje ti gradivo više sjedi. ja bih rekla opće upravno.molim pomoć..koji se od ovih ispita uz društva dade pošteno naučit do veljače, tj. koji je najlakši i najbrži za naučit - opće upravno, eup ili državna uprava??
Danas je bio :/moze li mi netko rec kad je usmeni
Jel ti možeš baciti pogled par postova iznad, konkretno #1927?ljudi jel moze netko napisat poglavlja za 1. kolokvij, i iz cega je nabolje učit za taj kolokvij?
Napravila sam ja to vec prije nego što sam poslala por. našla sam poglavlja ali nemogu naci nazive tih poglavlja pošto nemam knjigu, a namjeravam učit iz skripte,pa ako možda znaš??Jel ti možeš baciti pogled par postova iznad, konkretno #1927?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.