danas je bila malo guzva na ćm 4

rezultati iz ispita su kasnili sat vremena jer su odgovarali s poreznog (mislim) i onda je stanicic prvo upiso ocjene onima koji su presli preko kolokvija. ispitivala su sva 4 profesora.
ja sam odg kod tudurica. ok je tip, izgledao je kao da mu se ne da ali je slusao i ispravljao te ako pogrijesis i potvrdivao ako govoris tocno. postavlja dobra potpitanja. odg sam samo drugi dio gradiva i pitao me uknjizbu prava vlasnistva i zastitine mjere, onda centra za odgoj i rekao je da imam dobro napisane ispite (iz prvog kolokvija sam dobila 3 a iz drugog djela gradiva na ispitu 3) pa mi je dao 3
ne ispituje dugo, mozda 3-4 pitanja svakog, oko 15 min. dvije osobe ulaze, pita po jednu, da ti da vidis ispit i onda pita. kolegica sto je bila sa mnom je imala 20,5 bodova i dosta je polovicno odgovarala i to nije odg ono sto ju je pitao ali je svejedno dobila 2. sve u svemu cini mi se dobar. a sto se tice ispita, treba znati i iz zakona i iz knjige vise od onih pitanja koja se vrte po forumu, za visu ocjenu, naravno, a ako naucite samo sve najbitnije, tj pitanja koja se cesto pojavljuju dovoljno je za 2.