Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ponedjeljak, 13,45 dvorana 1, gundulićevahej. može mi netko reći kad je ispit drugi tjedan? koji dan i u koliko sati. nisam iz zga pa ako netko može napisati... hvala
hvala.. sretno svima nama u ponedjeljak...ponedjeljak, 13,45 dvorana 1, gundulićeva
Pitanja danas, otprilike:jel bio tko na pismenom danas? jel su rekli za rezultate i kad je usmeni?
moze tuzbu odbiti, odbaciti i uvaziti.molim vas zna li tko odgovor na pitanje -ovlasti suda kad odlučuje o zakonitosti rješenja o izvlaštenju
Ja bih, isto, lijepo molila ako je netko bio na usmenom, neka s nama podijeli dojmove. Hvala!Kako je bilo na usmenom iz Općeg upravnog prava, kolika je prolaznost i što su pitali na usmenom. Pozdrav
Samo je jedna cura pala na usmenom. Bila je na granici sa bodovima i pitao ju je samo jedno pitanje ( malo neobično jer je pitanje bilo pučki pravobranitelj-a neš ti važne face ). Svi drugi prošli, dobili po 2 pitanja (mene je pitao podzakonske općenormativne akte- što su,nabrojati ih i objasniti one po posebnom ovlaštenju, izvlaštenje- definicija, kad se nekretnina izvlašćuje ). Šikić je jako ugodan, nema presinga i definitivno bolji ispitivač od asistenata.Ja bih, isto, lijepo molila ako je netko bio na usmenom, neka s nama podijeli dojmove. Hvala!
Ne znam točno, negdje osmero mislim... nisam brojala,ali bilo je par komisija i da vas ohrabrim, pustio je dečka koji je imao 17 bodova (prošao je i usmeni) jer je bio 3. put pa da mu da šansu! Šikić me zbilja ugodno iznenadio tim potezom...Koliko Vas je prošlo na pismenom? Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.