Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koliko ja znam nebok ljudi! zna li netko dal izvanredni studenti imaju pravo izać na kolokvij iz ovog predmeta??
hvala =)
evo barem nešto:moze li mi netko objasniti provedbene propise, izvori prava u eu, retroaktivni i anticipativni upravni akti, odgovornost za gresku u eu te regresiju. ili barem reci gdje se nalazi u knjizi?
nemam pojma...Dakle,ne stignem naučit za ovaj prvi kolokvij i planiram izaći na drugi...e sad,jel ja moram izać na prvi da bi uopće stekel pravo izlaska na drugi ili se mogu uopće ne pojavit na prvom i bez beda se nacrtat na drugom kolokviju???
Pa neznam baš da možeš ić na drugi ako ne izađeš na prvi, jer ako se prođu pba kolokvija odgovara se na usmenom samo gradivo od drugog pa logično je da se mora ić na oba, imaš još 3 dana pa nauči koliko stigneš :crazy:Dakle,ne stignem naučit za ovaj prvi kolokvij i planiram izaći na drugi...e sad,jel ja moram izać na prvi da bi uopće stekel pravo izlaska na drugi ili se mogu uopće ne pojavit na prvom i bez beda se nacrtat na drugom kolokviju???
a zakaj ne izadjes =) ? nemaš kaj izgubiti :blushed:Pa neznam baš da možeš ić na drugi ako ne izađeš na prvi, jer ako se prođu pba kolokvija odgovara se na usmenom samo gradivo od drugog pa logično je da se mora ić na oba, imaš još 3 dana pa nauči koliko stigneš :crazy:
P.s jel na kolokviju inače ima 4 ili 8 pitanja ?
mislim da 8:wink5:Pa neznam baš da možeš ić na drugi ako ne izađeš na prvi, jer ako se prođu pba kolokvija odgovara se na usmenom samo gradivo od drugog pa logično je da se mora ić na oba, imaš još 3 dana pa nauči koliko stigneš :crazy:
Pa dpbrp,al mogu izać na kolokvij i roknut ga,i svejedno izać na drugi..pa rekel je da se može to,mene je samo zanimalo jel mogu ostat doma da ne dolazim samo potpisat se na kolokvij..Pa neznam baš da možeš ić na drugi ako ne izađeš na prvi, jer ako se prođu pba kolokvija odgovara se na usmenom samo gradivo od drugog pa logično je da se mora ić na oba, imaš još 3 dana pa nauči koliko stigneš :crazy:
mislim da kao u knjizi, samo što međunarodni ugovori dolaze odmah poslije ustava, a zakon poslije njih.kojim redoslijedom treba poredati pravna vrela???
Pa kaj se svejedno može ić na drugi ako se padne prvi??-jel je to sigurno? Pa kaj onda se na usmenom odgovara cijelo gradivo?Pa dpbrp,al mogu izać na kolokvij i roknut ga,i svejedno izać na drugi..pa rekel je da se može to,mene je samo zanimalo jel mogu ostat doma da ne dolazim samo potpisat se na kolokvij..
A kolokvij je prošle godine imal 4 pitanja!
U knjizi poslije ustava idu zakoni, a profesor je rekao da bi trebali ić međ.ugovori poslije ustava, pa tak smo i obrađivali po redu ne predavanjima ak se na varam, pa vjerojatno bi tako trebao ići redosljed..mislim da kao u knjizi, samo što međunarodni ugovori dolaze odmah poslije ustava, a zakon poslije njih.
Ista stvar,hvala bogu što imamo forum!Drage kolegice i kolege,molim vas za malu pomoć...
Znam da ovaj predmet spada pod teže ispite i da nema švercanja,ali možda mi netko odgovorom olakša...
Naime,građansko sam spremala do savršenstva i na kraju (kad sam već položila) skužila da se vrte uvijek pitanja sa foruma..
Pitanje: dal je to slučaj i sa upravnim odn kolike su mi šanse za prolaz ako naučim pitanja sa foruma?
Unaprijed hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.