jadra
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
načelo ublažavanja kazne izrečene u prekršajnom postupkuZna li netko koje je bilo pitanje iz prekršaja za stari program?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
načelo ublažavanja kazne izrečene u prekršajnom postupkuZna li netko koje je bilo pitanje iz prekršaja za stari program?
bok kolegice...evo da ti se pohvalim da sam i ja prosla (bila sam s tobom na redu)...pitala me nacela drzavljanstva,nenadleznost,redovnu naturalizaciju i greska u cinjenicnom stanju...ovo mi je najzanimljiviji predmet do sad...Prošla sam imala sam 25 bodova odgovarala sam kod lane ofak,jako simpatična,ulaze po dvoje,pitala me javno dobro,dali neko javno dobro može biti u privatnom vlasništvu,koji zakon donosi upravni akt,upravni akt u hrv.zakonodavstvu,traži se razumjevanje gradiva koje se nauči.
Ivo Borković:upravno pravo VII izdanje Narodne novine 2002 i to sljedeće glave: I-IX , XI (samo t.I ), XIII-XIV, XVII, XXI-XXIIej... dal mi može netko, molim vas, napisat koja je literatura, tj. koje glave u knjizi trebam učit i koje zakone, i ako je određeno, koje članke... please...
sutra u 10 sati na faksu donesem ti knjigu,može?ako netko zeli prodat knjigu nek mi se javi
pitanja najčešća iz prekršaja:Može li netko napisati koja najčešća pitanja budu iz prekršaja na ispitu?
Pitanje je nejasno postavljeno.Koja tijela provode objekt slobodne ocjene? Jel zna itko???
Ustavni sud će ukinuti ili poništiti propis ako utvrdi da je neustavan ili nezakonit. Prema Ustavnom zakonu o Ustavnom sudu RH, Ustavni će sud, u odlučivanju da li će neki propis poništiti ili ukinuti, uzeti u obzir sve značajne okolnosti za zaštitu ustavnosti i zakonitosti, imajući pritom u vidu osobito težinu povrede Ustava ili zakona i interes pravne sigurnosti.Što ustavni sud sa pogrešnim upravnim aktom?Plizz netko!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.