gricka vjestica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
te +2 godine trebale bi promijeniti situciju......na bolje......i da to ''ikad'' postane ''nekad'' trebat ce još, ali kako ce sve zavrsiti :misli:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
odlična informacija :luxhello:Tako da za sada ima naznaka kako će novim Pravilnicima o radu, provostupnici imati stručne uvjete za radna mjesta stručnih suradnika, samostalnih upravnih referenata, dakle za što je do sada trebalo imati VSS.
jel to znaci visa,ili visoka skola???
Ovaj post baš i ne spada ovdje...molim vas da li netko zna kako se upisuje treća godina po bolonji, je li treba ocistit cijelu drugu godinu da bi se moglo upisat treću znači da je nemogu kao sto sam upisala pola druge tako upisat ostalu polovicu druge i pola trebe godine, ako se to ne moze molim savjet koje predmete da upisen iz druge godine u parcijalu, iz prve prenosim nauku i financije
e sad ja nisam sigurna dal imas opet pravo upisivati, i u kakvom si ti sada položaju :unsure:ali pravo polaganja mi je bilo regulirano do 30.09.2007 i sada bi ponovno trebala upisati i platiti godinu kako bi mogla položiti ispite.
ako ces i imati pravo ponovnog obnavljanja studenskog prava, onda ce te sigurno staviti na bolonju, i upis razlike ti nece biti potreban.Obzirom da je u međuvremenu nastupio bolonjski sustav zanima me da li sada kada upisujem mogu upisati da mi se prizna po bolonjskom procesu, kako bi mogla kasnije nastaviti da ponovno ne upisujem razliku ili moram prvo ove ispite dati pa onda ponovno upisivati razliku i koliko košta ?
cudna kombinacija, sori, kaj kazem, ali, stvarno si poseban slučaj :unsure: jer imas predmete iz prve druge i trece godine. Od tih ti je najteze financiranje, ove ostale mozes rijesiti u roku 2mj. iako mislim da si ti medu jedinima, kojima je ostala arhivistika, uredsko, javni odnosi, jer su ti predmeti po bolonji ukinuti....i ne znam dal igdje ima vise izvješeno kada su rokovi za prijave i polaganje........Ostalo mi je za položiti Financiranje, obiteljsko, uredsko , javni odnosi , arhivistika , nomotehnika i konzularno.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.