Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da gledanje prosjeka ovisi o broju studenata zainteresiranih za studij, ako je broj veliki, gledat će se prosjek, a ako nije neće. Ali treba biti strpljiv dok mudre glave ne ustroje studij i daju uvjete, pogotovo C I J E N U ! :zzz: Do tada samo možemo samo nagađati - strpljen, spašen, rekli bi stari ljudi.a što ako netki neće imati prosjek 3.0?
mislim da ni ONI ne kuze... a i nisi na faxu valjda zbog nazivaja tu bolonju ništ ne kužim, ne kužim ni nasš faks... ne mogu shvatiti što ja ipak radim na tom našem faksu kad sam totalno izgubljena u svim tim nazivima ( prvostupnik javne uprave, dal VŠS ili VSS )... pozdrav:redface:
sšs se ne odnosi na visoku ili višu spremu, već na završenu gimnaziju. meni piše u radnoj knjižici SŠS jer sam završila gimnaziju, a nekome tko ima tehničku piše SSSda istina ni ja ne kužim kako će biti to sa vss ili sšs kad se ukida?a mislim da ni dosta njih isto to ne zna
:thumbs:Smatram da bi naši kolege koji se nalaze u Udruzi trebali od prof. Koprića ili bilo koga drugoga predložiti da se održi, za sve studente, predavanje kako bi se pobliže pojasnila ta bolnja. Već smo tri godine u tome procesu o kojem vrlo malo znamo. Slažete li se sa mojim mišljenejm?
joj informacije o bolonji vec imas svuda, o njoj ljudi vec pisu i po WC-ovima...Smatram da bi naši kolege koji se nalaze u Udruzi trebali od prof. Koprića ili bilo koga drugoga predložiti da se održi, za sve studente, predavanje kako bi se pobliže pojasnila ta bolnja. Već smo tri godine u tome procesu o kojem vrlo malo znamo. Slažete li se sa mojim mišljenejm?
Jos nešto...govorilo se da bi se ponovno uveo sustav stupnjeva znaci V, VI, VII, i dalje...vidit cemo...u biti ne moze se vise govoriti o nazivima sprema...sšs znači srednja školska sprema i to imaju samo gimnazijalci jer nemaju struku, sss znači srednja stručna sprema i imaju je svi koji su završili srednju strukovnu školu, všs znači viša stručna sprema i to imaju svi koji su završili višu školu, vss znači viskoka stručna sprema i imaju je svi koji su završili fakultet, dalje ide magisterij, doktorat,.... u principu po bologni se brišu ti nazivi i stavljaju se stupnjevi školovanja. pošto kažu da se riječ diplomirani mijenja u prvostupnik ( školovanje u trajanju 3 godine ) znači kad završiš imat češ vss a ako završiš 5 godina imat ćeš magisterij odnosno nečeš jer se ti nazivi brišu
- tako je meni jedna draga gospođa na burzi objasnila
nadam se da sam bila od pomoći
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.