dosta me vas pitalo gdje to planiram nastavit studij jer sam pisala nesto o potvrdi za van koju nikako nisam uspjevala dobiti na ovom cudnom faksu.. uglavnom sada cu razveseliti i vas kao sto sam razveselila i sebe- to sto sam namjeravala i uspjela sam! ljudi primili su me u francusku na nastavak studija (one famozne 2 godine koje kod nas jos ni ne postoje. kod nijh to ide 1+1, tj. drugu mozes upisat i negdje drugdje). I to na master ni manje ni vise nego International and European Law!!! drugim rijecima, kad nas vec nitko ne prepoznaje ovdje, barem nas prepoznaju vani te se ove nase tri godine muke vani gledaju kao pravi bachelor (kako bi trebalo biti i ovdje) s kojim mozes nastaviti studirati i na sveucilisnoj razini a ne samo na specijalistickoj razini (sjecate se one dve famozne strelice na shemi naseg sustava obrazovanja, od kojih je jedna naglo nestala i tako nam skratila, ustvari potpuno umanjila mogucnosti daljnjeg skolovanja).
da ne duljim,ako se ovo kod nas ne oformi ni u ovoj akademkoj godini a silno zelite nastaviti studij, ljudi prijavite se negdje van. tamo je bachelor bachelor i nema previse kompliciranja. moram jos napomenuti da sam ja zavrsila po starom programu te me se samo kakti izjednacuje s bachelorom po zakonu, i NISAM kod nas upisala ni zavrsila razliku od onih famoznih 5 ispita, jos jednog diplomskog i cca 5000 kuna u njihovm dzepu...
mojoj sreci nema kraja... :cheer:
sretno