Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
slažem se za prof. Javornik!Javornik, najbolja meni, ta žena guta stres, uvijek dobre volje, zrači smirenošću,na ispitima ne davi, zna da nas dosta drugi dave, jadan njen muž, mislim ako se iskaljuje na njemu. najgori uh, Savić, kao ja sam faca, zgodan, imam puno iskustva, ne volim te napuhane macho tipove, na predavanjima sve super, a zaheb na ispitu,hm
Naravno, bisera uvijek ima. Ali Metelko je svima nama imao potrebu objasniti npr. da se redni broj piše tako da nakon broja stavimo točkuma ja bi ponavljala i 150 tisuca puta jer svaki puta kada sam bila na ispitu uvijek je bilo bisera koji nisu napisali podatke u unaj kut sto ga je on 300 puta ponovio .. tako da mu se ne cudim sto je toliko puta ponavljao .. a kao sto se i vidjelo iz prilozenog nekima niti to nije bilo dovoljno .. LOLLOL
Imamo dosta kvalitetnih profesora i moram priznati da mi se teško odlučiti za najboljeg. Zato ću napisati tko mi je najdraži profesor, legendarni prof. Pavić. Teme na predavanju: od državne uprave, preko velikog brata do kulturne revolucije.Car
:hihi: Tepić je bio car.. iako me je na usmenom izdavio o PEVECOVIM DUĆANIMA (!!) , i predavanja su bila so boring..... uvijek je bio uglađen, onako prema ženama s puno poštovanja... (osim kada ih je nazivao kurvama)...Ah, na Tepića sam zaboravila, a super je lik.
Jedna kolegica uđe u dvoranu nakon njega i ispriča se što kasni, a on njoj: Ja se ispričavam što sam počeo bez vas.![]()
hmm....... prije otprilike tjedan dana naletio sam na Metelka... na pješačkom.... nisam stao.... nije ni on...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.