AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

Anja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Metelka pamtim kao najživčanijeg profesora. Na ispitu se ponašao prema studentima kao da su retardirani. Dok se samo sjetim njegovog objašnjavanja što treba gdje napisati na test, mislim da se ni tete u vrtiću tako ne obraćaju djeci.

Nela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Javornik, najbolja meni, ta žena guta stres, uvijek dobre volje, zrači smirenošću,na ispitima ne davi, zna da nas dosta drugi dave, jadan njen muž, mislim ako se iskaljuje na njemu. najgori uh, Savić, kao ja sam faca, zgodan, imam puno iskustva, ne volim te napuhane macho tipove, na predavanjima sve super, a zaheb na ispitu,hm
slažem se za prof. Javornik!
stvarno je super
da znam engleski dobro onda bi mi to bio omiljeni predmet
ovako mi je samo ona najdraža profesorica

Anja

ma ja bi ponavljala i 150 tisuca puta jer svaki puta kada sam bila na ispitu uvijek je bilo bisera koji nisu napisali podatke u unaj kut sto ga je on 300 puta ponovio .. tako da mu se ne cudim sto je toliko puta ponavljao .. a kao sto se i vidjelo iz prilozenog nekima niti to nije bilo dovoljno .. LOLLOL
Naravno, bisera uvijek ima. Ali Metelko je svima nama imao potrebu objasniti npr. da se redni broj piše tako da nakon broja stavimo točku:rolleyes:
Ti isti biseri idu na ispit kod drugih profesora pa se oni tako ne ponašaju. A Metelko se nije trebao zaposliti kao profesor ako nema živce za to. Njegov tadašnji asistent, slatki mali Gardašević, imao je posla s tim istim studentima pa je bio vrlo ljubazan i kulturan. On je pravi primjer kako bi se jedan profesor i intelektualac trebao ponašati.

FPZG

Imamo dosta kvalitetnih profesora i moram priznati da mi se teško odlučiti za najboljeg. Zato ću napisati tko mi je najdraži profesor, legendarni prof. Pavić. Teme na predavanju: od državne uprave, preko velikog brata do kulturne revolucije. :) Car

nisam očekivao da ćeš ovo napisati! jer poznati su tvoji osjećaji prema jednom drugom pacijentu al dobro. :tongue2:
došao je sad kod nas slaven ravlić i predaje pol. sociologiju jer je naš prof. dr. sc. zvonko lerotić otišao u mirovinu, studenti su zadovoljni kolko čujem. :happy:

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
eto meni je najbolji predavač profesor Ravlić. Nama izvanrednim studošima uspio je na predavanju držati pažnju cijelo vrijeme-što kadkad i nije lako kad dođeš na faks nakon radnog dana. Mislim da je i ko čovijek ok. kao i prof.Pavić koji je fakat legenda, pravi gospon i intelektuac. Ali i profka Musa osobno mi je baš simpa i nama se zaista potrudila na predavanju.

chuchi

Ah, na Tepića sam zaboravila, a super je lik.
Jedna kolegica uđe u dvoranu nakon njega i ispriča se što kasni, a on njoj: Ja se ispričavam što sam počeo bez vas. :D
:hihi: Tepić je bio car.. iako me je na usmenom izdavio o PEVECOVIM DUĆANIMA (!!) , i predavanja su bila so boring..... uvijek je bio uglađen, onako prema ženama s puno poštovanja... (osim kada ih je nazivao kurvama)...

mojem krugu ''odabranih'' pridružuje se i prof. Šprajc. slušati njegova predavanja je melem za uši, i čini mi se korektna osoba...

@Tompa- samo jedan komentar :hihi:

myra

prije otprilike dva tjedna naletjela sam na metelka. na pješačkom-da nisam stala, pregazila bih ga...:crazy:

Deja3n9

hmm....

Ravlić je odlican profesor...

Doduse....sad moram i Gardasevića dodati...

iznimno mi se svidja njegov nacin rada....kratko glasno i jasno...
a uz to je stvarno zanimljivo...

Tompa

... prije otprilike tjedan dana naletio sam na Metelka... na pješačkom.... nisam stao.... nije ni on...

Tajana

Javornik i Majstorović - obje su na ispitu smirene, ne živćane ko neki, ljubazne (!!), drage, ne maltretiraju i ne vrijeđaju i odlično sam se osjećala na tim ispitima (opet, za razliku kao kod nekih drugih prof. al to sad ovdje nije tema)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks